- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
World Class Bartender 2016
Δείτε τον Αλέξη Σιμωνίδη να διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου
Στο Μαϊάμι χτυπάει αυτές τις ημέρες η καρδιά του διεθνούς mixology, καθώς μέχρι τις 29/9 διεξάγεται ο φετινός όγδοος τελικός του World Class Bartender of the Year, για την ανάδειξη του καλύτερου bartender του κόσμου. Ανάμεσα στους κορυφαίους bartenders, από 56 χώρες, και ο δικός μας Αλέξης Σιμωνίδης από το Theory Bar & More, ο οποίος μέσα από μια σειρά πρωτότυπων και άκρως απαιτητικών δοκιμασιών θα διεκδικήσει την κορυφή.
Η κριτική επιτροπή
Κάποιοι από τους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς γεύσης, σεφ, mixologists και επαγγελματίες του χώρου, αποτελούν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Ανάμεσά τους ο Alex Kratena - συγγραφέας και βραβευμένος συν-δημιουργός του Artesian (London), η Laura Cullen - mentor και coach στο χώρο των spirits και πρόσφατο μέλος του Dame Hall of Fame από το Tales of the Cocktail, o Ewan Morgan - παγκόσμια αυθεντία στα ουίσκυ, ο Gaggan Anand - δύο φορές νικητής του Asia’s 50 Best Restaurants, GQ ‘Man of the Year’ και ιδιοκτήτης του προοδευτικού Ινδικού εστιατορίου Gaggan στην Ταϊλάνδη, ο Pedro Miguel Schiaffano - σεφ του Malabar, το #20 εστιατόριο στο Latin America’s 50 Best Restaurants list , ο Hidetsuga Ueno - ιδιοκτήτης του Bar High Five στο Τόκυο, ο Roberto Berdecia - resident bartender στο La Factoria στο Πουέρτο Ρίκο και παλαιότερος νικητής του World Class στο Πουέρτο Ρίκο και ο Steve Olson - ένας από τους πιο εγκύρους συγγραφείς και ομιλητές στη Αμερική.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παραλάβει τα σκήπτρα από τον περσινό νικητή του διαγωνισμού, τον Ιάπωνα Michito Kaneko. Όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα, μαζί με τις προσπάθειες του Αλέξη Σιμωνίδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live stream από το www.theworldclassclub.com/livestream
#WORLDCLASSGREECE #WORLDCLASS2016
Απολαύστε Υπεύθυνα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Τι καλύτερο από ένα δροσερό κοκτέιλ σε ταράτσα, για να ρίξει λίγο τη θερμοκρασία;
Tαξιδεύουμε στους αμπελώνες του Νέου Κόσμου, της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας δοκιμάζοντας κάποια από τις 100 προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες
Το «φυσικό αφρώδες» κρασί που θες να δοκιμάσεις
Το αγαπήσαµε γιατί όταν θέλουµε να οργανώσουµε ένα event, ένα πάρτι, µια εκδήλωση, ένα τραπέζι, είναι σωτήρι
Πάνω από 70 επιλογές σε επιλεγµένο χύµα κρασί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, εφάµιλλο σε ποιότητα µε ονοµαστά εµφιαλωµένα και, µάλιστα, σε εξαιρετικές τιµές
Στο φετινό Athens Cocktail Festival, άφησε την περιέργειά σου να σε οδηγήσει στην ανακάλυψη των βραβευμένων χειροποίητων The Lost Explorer Mezcal
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.