- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Zacapa Fresh
50 ml Zacapa
20 ml Sourz Apple Liquer
10 ml Cinamon Syrup
15 ml φρέσκος χυμός lime
3-4 fresh mint leaves
Top Up Soda (προαιρετικά)
Τα ανακατεύεις σε ένα shaker, τα σερβίρεις σε ένα ψηλό ποτήρι και γαρνίρεις με μήλο και μέντα
Absolut Beach
45 ml Absolut Svea
50 ml πουρέ φράουλας-βασιλικού
20 ml σιρόπι ζάχαρης
5 ml φρέσκο χυμό lime
Βάζουμε την Absolut Svea, τον πουρέ φράουλας-βασιλικού, το σιρόπι ζάχαρης και το στυμμένο lime σε ένα σέικερ με πάγο και χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι γεμάτο πάγο και γαρνίρουμε με ένα φύλλο βασιλικού.
Mojito Real
60 ml Havana Club 7 Ετών
1 κ.γ. λευκή ζάχαρη
15 ml φρέσκο χυμό lime
1 κλαδάκι φρέσκου δυόσμου
60 ml ανθρακούχο νερό
60 ml σαμπάνια Mumm Cordon Rouge
Γαρνίρισμα: ένα κλαδάκι δυόσμου
Ποτήρι: highball
Πιέστε στο ποτήρι το κλαδάκι δυόσμου μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό lime. Προσθέστε το ανθρακούχο νερό και παγάκια, και μετά το Havana Club 7 ετών. Συμπληρώστε με τη σαμπάνια και ανακατέψτε.
Cucumber Rush
Tου Μπάμπη Καϊδαλίδη - Bar Academy
50 ml Greenalls London Dry Gin
15 ml Cucumber Syrup
1/2 φρέσκο lime κομμένο σε 4 κομμάτια
Top up με Gingerbeer
Cocktail Malamatina
475 ml παγωμένη ξηρή άσπρη ρετσίνα ανθρακούχο νερό Δουμπιά
8 μαύρες ελιές (πλυμένες και στεγνωμένες)
4 κλαδάκια από φρέσκο βασιλικό, πάγος
Εκτέλεση: Γεμίστε τα ποτήρια με πάγο. Προσθέστε στο κάθε ένα 120 ml ρετσίνα
Mαλατίνα, και γεμίστε τα ποτήρια μέχρι πάνω με το Φυσικώς ανθρακούχο νερό
Δουμπιά. Ρίξτε στο κάθε ποτήρι τις 2 ελιές και το κλαδάκι από φρέσκο βασιλικό.
Bacardi Cuba Libre
50 ml Bacardi Superior
Coca-Cola
lime
Γεμίζετε ένα ψηλό ποτήρι (highball) με πάγο, προσθέτετε 50 ml Bacardi και συμπληρώνετε με Coca-Cola. Στύβετε και αφήνετε μία φέτα lime μέσα στο ποτήρι και διακοσμείτε στο χείλος του ποτηριού με μια φέτα lime.
Martini Royale
Βάζεις σε ένα shaker 50% Martini Bianco. Προσθέτεις 10 ml lime.
Γεμίζεις ένα ποτήρι κόκκινου κρασιού με πάγο. Προσθέτεις 50% Martini Prosecco. Τέλος, ανακατεύεις και προσθέτεις δυόσμο και lime.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.