Μα πόσο μας ενοχλεί που είναι τόσο αφρόντιστο!
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Δορκάδα: Το παραδοσιακό γαλακτοζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης που δικαιούται αστέρι Michelin
Γιατί για τη Θεσσαλονίκη η μετακόμισή του είναι το talk of the town;
Θεματα
Μeallion: Δοκιμάσαμε τα έτοιμα γεύματα του Λάμπρου Βακιάρου και του Θοδωρή Παπαλουκά
Μια νέα γαστριμαργική πρόταση επαναπροσδιορίζει την εικόνα για τα έτοιμα γεύματα
Θεματα
Korean Athens: Η Αθήνα ψήνει κρέας στη μέση του τραπεζιού πίνοντας σότζου
Τα μέρη που υπάρχουν για να δοκιμάσει κανείς αυθεντικό κορεάτικο φαγητό είναι μετρημένα στα δάχτυλα, συχνά αποπνέουν έναν ολίγον τι καλτ αέρα όμως κερδίζουν καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος.
Θεματα
Πόσο έτοιμοι είμαστε οι Έλληνες για plant-based τροφές;
Η απάντηση για τη χώρα με το υψηλότερο ποσοστό παμφάγων
Θεματα
Τα καινούργια γλυκά της Madame Fraise είναι έπος!
Βελούδινες τάρτες, πληθωρικά cheesecakes και γιγάντια μπισκότα στο αγαπημένο ghost ζαχαροπλαστείο
Θεματα
Σimposio, μεγάλη γιορτή την Κυριακή 30/10 στη Βαρβάκειο
Dj sets, live performances και χαβιάρι στην πιο ιστορική αγορά της πόλης