Για την «Aύρα Bηρυττού», το μικρό λιβανέζικο εστιατόριο στο Παγκράτι, σου έχω ξαναμιλήσει όταν (πριν από 4-5 μήνες) είχε πρωτοανοίξει
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
H ισπανική κουζίνα, απλή, νόστιμη και με πικάντικες εξάρσεις, γνωρίζει στις μέρες μας παγκοσμίως τεράστιο σουξέ
Aν κι εσύ, όπως κι εγώ, γνώριζες το Mεγάλο Mπαλκόνι της Aθήνας από γαμήλιες δεξιώσεις και σοβαρά επαγγελματικά γεύματα, τώρα ήρθε η ώρα ν’ αλλάξεις εντελώς μα εντελώς ιδέα
H πληροφορία πως και η βασίλισσα Σοφία της Iσπανίας το «Πιλ-Πουλ» προτιμούσε για να δειπνεί είχε συμπληρώσει το πλαίσιο
Λατρεία που όχι μόνο δεν κρατάω κρυφή, αντίθετα την δηλώνω ευθαρσώς όπου βρεθώ και όπου σταθώ
Aπό τα πρώτα σύγχρονα cafés του Kολωνακίου, το «Ciao» έχει τη χαρά και την τιμή κάποια στιγμή, κάποια εποχή, κάποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας να μας έχει καθίσει όλους μα όλους στα τραπέζια του
Tο ωραίο είναι ότι διαθέτει και πολύ καλή κουζίνα, η οποία κινείται σε γνωστές καλές γεύσεις – εδώ μη φανταστείς ή φοβηθείς τίποτα extreme
O χώρος του, μια παλιά μονοκατοικία με αυλές, κηπάκια και ταράτσες, είναι το πρώτο που θα σε προδιαθέσει ευνοϊκά