Γιασεμί, ρομάντζο και νησιώτικο αεράκι…στας Αθήνας
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Λευτέρης Λαζάρου: «Άσε το γόνο να γίνει γονιός!»
Ο τοπ σεφ και γνώστης του ψαριού και των προϊόντων του βυθού μιλάει στην A.V.
Θεματα
Hytra με Κρήτη και Γιώργο Στυλιανουδάκη
Το Φεστιβάλ Γεύσεων συνεχίζεται στον 6ο όροφο της Στέγης
Θεματα
Semiramis με κρασιά του Κτήματος Λαζαρίδη
Οινικές βραδιές με κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας
Θεματα
Κορυφαία γευσιγνωσία στη Σπονδή με ρούμι Ron Zacapa
Επίσημη «πρώτη» του καλοκαιρινού μενού με συνοδό το εξαιρετικό ρούμι
Θεματα
Homaro Cantu: Η αυτοκτονία του Dali της μαγειρικής
Η κοινωνία της γεύσης από τον Κώστα Τσίγκα