Η έκθεση του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μας ταξιδεύει στον χρόνο όσο η Ομάδα Γαστρονομίας…μαγειρεύει!
Θεματα
Ένα κυκλαδίτικο γεύμα και μια κοινωνία 5000 χρόνια πριν
Η έκθεση του μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μας ταξιδεύει στον χρόνο όσο η Ομάδα Γαστρονομίας…μαγειρεύει!
Γαλλική υψηλή ζαχαροπλαστική μόνο για λίγες μέρες στα Gazi College
Ο σεφ που τολμά να είναι αντισυμβατικός, αλλά παράλληλα συγκροτημένος, φιλοσοφημένος και πολυπράγμων
Ναι, η 25η Μαρτίου πέφτει Σάββατο. Όχι, δεν θα το βάλουμε κάτω.
Αν δεν έχεις πιει κοκτέιλ από τα χεράκια του Πάνου Καναβέτα, δεν ξέρεις τι χάνεις...
Το λέει και η ταμπέλα: «Τέτοια έτρωγε η Μαντόνα και έκανε κορμί κολώνα»
Τέτοια ποικιλία εδεσμάτων δεν έχω ματαδεί στη ζωή μου