Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Θεματα
«Ραγιάν»: η φάρμα στο Κιλκίς που αναβιώνει τη γαστρονομική παράδοση του Πόντου
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, τονώνουν την τοπική γαστρονομία και παράδοση
Τον καλύτερο μπακαλιάρο, τον θυμόμαστε πάντα, σπιτικό!
Ιδανικό μέρος για νόστιμο πρωινό ή brunch, εξαιρετικό καφέ και σπιτικούς συνδυασμούς τσαγιού
Εδώ μπορούμε να βρούμε χορταστικά σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί, με vegan και vegeterian επιλογές, καθώς και ποικιλία φρέσκων γλυκών
Το πιο γευστικό «καθημερινό ψωμί» της πόλης
Γλυκές αλλά και αλμυρές γεύσεις από άριστες πρώτες ύλες