Ο chef Γιώργος Αντωνέλλος μεταφράζει τη λιτή ομορφιά και την ιδιαίτερη φύση των Κυκλάδων μέσα από τη γαστρονομία.
Θεματα
3 συνταγές που υμνούν την απλότητα των Κυκλάδων
Ο chef Γιώργος Αντωνέλλος μεταφράζει τη λιτή ομορφιά και την ιδιαίτερη φύση των Κυκλάδων μέσα από τη γαστρονομία.
Οι καλύτερες, πάνω στο κύμα, ταβέρνες στις Κυκλάδες
Ο Κρίτων Πουλής ήρθε με όλα τα γλυκά του στο κέντρο της πόλης
Ακούστε όσα εξομολογήθηκε στους Πρωταγωνιστές και στο pod.gr
Το Delicious Milos- a trip to taste κάνει απόβαση στον Πειραιά
Ένα τέλειο στέκι για όλες τις ώρες
Ο σεφ Νίκος Σκλήρας ξεδιπλώνει τη μεγάλη εμπειρία του στα πιάτα που όλοι αγαπάμε να τρώμε.
Το τρίπτυχο «καφές, φαγητό, ποτό» σε μία από τις καλύτερες εκδοχές του