Κάθε Αθηναίος θα ήθελε να το έχει κοντά στο σπίτι του
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Οι ευωδιές θα σας σπάσουν τη μύτη πριν ακόμη ανοίξετε την πόρτα και σας τυλίξει αυτή η ζεστή αίσθηση του ψωμιού που μόλις βγήκε από το φούρνο
«Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε συνέχεια, ενώ ακόμη και το πιο απλό ψωμί θα βρούμε τρόπο να το φτιάξουμε κάπως αλλιώς, να μην είναι αδιάφορο, ούτε συνηθισμένο, αλλά πολύ νόστιμο!»
Ο Σταμάτης Αλετράς είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος. Γιατί αγαπάει να φτιάχνει το ψωμί και να μας το προσφέρει
Με περισσότερα από 130 χρόνια εμπειρίας, οι γαλλικοί φούρνοι διατηρούν αναλλοίωτο το πάθος τους για το ψωμί και τη γαλλική τέχνη του «ευ ζην»
Τα Podcast Πανικοβάλ με τον Γιάννη Νένε: Μια συνομιλία με τον Γιώργο Πίττα για την ελληνική κουζίνα
Η υψηλή γαστρονομία μπήκε στις κουζίνες μας