Η υψηλή γαστρονομία στη μακρινή Θάσο
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Θεματα
Warehouse Assemblage: Νέα γαστρονομική εμπειρία στη Μητροπόλεως
Καφές, κρασί και deli- τρία σε ένα-στον νέο all day γαστρονομικό πολυχώρο του κέντρου.
Θεματα
Κυριακάτικο brunch στο Athenee με επικά γλυκά του Madame Fraise
Το κυριακάτικο ραντεβού των γλυκατζήδων
Θεματα
Τις Κυριακές το Diego γίνεται μια νόστιμη cevicheria
Ceviche, όστρακα και φυσικά κρασιά στην Αδριανού
Θεματα
The Croissant Company: Τα τρομερά κρουασάν της Ελένης Καλλίδου
Από κρουασάν Πάβλοβα και Cheesecake μέχρι... κρουασάν με παστουρμά!
Θεματα
Σομελιέ ελαιόλαδου: Δύο αδερφές από την Κόρινθο πρωτοτυπούν
Project Qoppa: Οι Φρόσω και Φιλιώ Θεοδώρου ασχολούνται με τον ελαιoτουρισμό σε ένα μικρό χωριό της Κορίνθου
Θεματα
Yorgaki: Ο μικρός ελληνικός καφενές στο κέντρο του Παρισιού
Eλληνικός της παρηγοριάς στην χόβολη, φρέντο, σπιτικό γαλακτομπούρεκο και λουκουμάκια από τον Βόλο κάνουν τους Γάλλους να αναφωνούν «Oh là là!»