Η μέρα στην οδό Επτανήσου ξεκινά με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Ένα μεζεδοπωλείο που έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες μέσα από τα πεντανόστιμα πιάτα του
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα στα βόρεια προάστια
Aπό το πρωί ως αργά το βράδυ καφέ, breakfast και brunch με πολλές πρωτότυπες επιλογές
Les Papallones, Forget about it και Κοlor είναι οι τρεις νέες αφίξεις για τις οποίες σύντομα θα μιλούν όλοι
Ο πολιούχος της Ιρλανδίας τα βάφει κάθε χρόνο όλα πράσινα!
Είναι και άλλα γλυκά τέλεια από το “La Maison”, αλλά το Κρακ είναι το καλύτερο έβερ. Απορώ πώς μας ξέφυγε μέχρι τώρα.
Ο 26χρονος Γιώργος Φλόκαρης καλλιεργεί κολοκυθοανθούς στο κτήμα του στη Θεσσαλονίκη
Σε ένα αγρόκτημα έξω από τη Θεσσαλονίκη οι κότες ακολουθούν μια ιδιαίτερη διατροφή