Δύσκολα φαντάζεται κανείς το καυτό Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς παγωμένο φραππέ*
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Η γαστρονομία της Ικαρίας με τη ματιά μιας οικογένειας χορτοφάγων του νησιού
Τρώγοντας (και μαγειρεύοντας) έρχεται η όρεξη
Ακολουθήσαμε τον Γιώργο Ζαρζώνη για να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους, τη γαστρονομία και τις ιστορίες της περιοχής.
Μόλις προσγειώθηκε το viral παγωμένο επιδόρπιο που τρώγοντάς το κανείς δημιουργείται το "εφέ δράκου"
Στον φούρνο του Κακαράντζα για το καλό ψωμί αλλά και τη διάσημη μηλόπιτα
Φουντωτές αυλές και δροσερές ταράτσες, ολοκαίνουργια στέκια και παλιά αγαπημένα, λαχταριστά μεζεδάκια και απολαυστικό παγωτό... Το αθηναϊκό καλοκαίρι τα έχει όλα και αρχίζει τώρα!
Κρυμμένο σε ένα από τα πιο χρωματιστά στενά της πόλης, με ωραίες μουσικές