Θεματα

«Ντιζάιν ευφραίνει καρδίαν»

Κρασί, τυρί και design-3 αγάπες σε 2 μέρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99914-199703.jpg

Το καλοκαίρι σηκώνει κρασάκι. Και δεν υπάρχει ιδανικότερο ταίρι για να συνοδέψει ένα καλό κρασί από ένα εξίσου εκλεκτό τυρί.

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο SKOYMOKY, στο design shop που βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, θα φιλοξενηθεί μια πρωτότυπη εκδήλωση, που θα είναι οινογνωσία, γευσιγνωσία και έκθεση design μαζί.

n

Από τις 18.00 έως τις 23.00 οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα δύο καινούργια, άκρως καλοκαιρινά κρασιά του οινοποιού Μεγαπάνου. Το «Λευκό» και το «Ερυθρό» είναι κρασιά ευχάριστα και οικονομικά, από χαρμάνι Ελληνικών και Γαλλικών ποικιλιών.

Οι cheese lovers πάλι, θα κατενθουσιαστούν με το φρέσκο αλειφώμενο τυρί της Πάνας, που παράγεται από εξειδικευμένους τυροκόμους και 100% πρόβειο ελληνικό γάλα. Το πολυβραβευμένο αυτό τυρί θα σερβίρεται σε 5 διαφορετικές γεύσεις στη νέα συλλογή επιτραπέζιων σκευών και αξεσουάρ κρασιού και φαγητού του SKOUMOKY.

n

Table runners, wine coolers, pick-nick bags από χειροποίητη τσόχα felt, δερμάτινα και τσόχινα wine rack για τον τοίχο, τυριέρες από κεραμικό και ξύλο και χαριτωμένα cheese cutters, είναι μερικά από τα αντικείμενα της νέας συλλογής που θα χαζέψουν οι φίλοι του design.

n

Και κάπως έτσι υπό τις μουσικές επιλογές του dj Jesus Tino Molina οι φίλοι του κρασιού, του τυριού και του design συναντιούνται σε δυο βραδιές που κανέναν δεν αφήνουν παραπονεμένο.

Λεμπέση 9, Ακρόπολη, 210 9249896

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.