- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το καλοκαίρι σηκώνει κρασάκι. Και δεν υπάρχει ιδανικότερο ταίρι για να συνοδέψει ένα καλό κρασί από ένα εξίσου εκλεκτό τυρί.
Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο SKOYMOKY, στο design shop που βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης, θα φιλοξενηθεί μια πρωτότυπη εκδήλωση, που θα είναι οινογνωσία, γευσιγνωσία και έκθεση design μαζί.
Από τις 18.00 έως τις 23.00 οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα δύο καινούργια, άκρως καλοκαιρινά κρασιά του οινοποιού Μεγαπάνου. Το «Λευκό» και το «Ερυθρό» είναι κρασιά ευχάριστα και οικονομικά, από χαρμάνι Ελληνικών και Γαλλικών ποικιλιών.
Οι cheese lovers πάλι, θα κατενθουσιαστούν με το φρέσκο αλειφώμενο τυρί της Πάνας, που παράγεται από εξειδικευμένους τυροκόμους και 100% πρόβειο ελληνικό γάλα. Το πολυβραβευμένο αυτό τυρί θα σερβίρεται σε 5 διαφορετικές γεύσεις στη νέα συλλογή επιτραπέζιων σκευών και αξεσουάρ κρασιού και φαγητού του SKOUMOKY.
Table runners, wine coolers, pick-nick bags από χειροποίητη τσόχα felt, δερμάτινα και τσόχινα wine rack για τον τοίχο, τυριέρες από κεραμικό και ξύλο και χαριτωμένα cheese cutters, είναι μερικά από τα αντικείμενα της νέας συλλογής που θα χαζέψουν οι φίλοι του design.
Και κάπως έτσι υπό τις μουσικές επιλογές του dj Jesus Tino Molina οι φίλοι του κρασιού, του τυριού και του design συναντιούνται σε δυο βραδιές που κανέναν δεν αφήνουν παραπονεμένο.
Λεμπέση 9, Ακρόπολη, 210 9249896
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.