- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Το εστιατόριο Βασίλαινας είναι ένα από τα ιστορικά εστιατόρια της πόλης. Το Κτήμα Κοκοτού ανήκει στα ιστορικά του Αττικού αμπελώνα. Τι γίνεται αν ενώσουμε τη γαστρονομία του ενός με τις ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες του άλλου;
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου τα κρασιά του κτήματος Κοκοτού παντρεύονται με το μενού του Ρενάτο Μεκόλι (σε συνεργασία με τον sommelier του εστιατορίου Γρηγόρη Μιχαήλο) και σε αυτό το… γάμο όλοι θέλουμε να πάμε.
Το μενού περιλαμβάνει σούπα από κολοκυθάκια με βασιλικό και αγριομάραθο με ψητή μαριναρισμένη γαρίδα (Σαββατιανό, Κοκοτού 2014), carpaccio μυλοκόπι με σος lime, λεμόνι και ginger (Τρεις τρεις παράδες, Κτήμα Κοκοτού 2014), φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι γεμιστά με φρέσκα μανιτάρια τρούφα και φλέικς γραβιέρας (Barrel Ferment Chardonnay, Κτήμα Κοκοτού 2014), φιλέτο μοσχαρίσιο ψητό στη σχάρα με spring rolls λαχανικών, κρέμα μπρόκολο και σάλτσα από μοσχάρι (Κτήμα Κοκοτού, ερυθρό 2014) και φρουτοσαλάτα με ελαφρύ σιρόπι lemongrass, μέντα και lime (Ροζέ, Κτήμα Κοκοτού 2014). Τιμή: €35/άτομο.
Αιτωλικού 72, Πειραιάς, 210 4612457