Θεματα

Οι γεύσεις του τόπου μας

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύουν με προϊόντα τοπικών παραγωγών

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην ελληνική γη φυτρώνουν μικρά θαύματα και οι τοπικοί παραγωγοί μας τα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Μέλι, βότανα, ζυμαρικά, τσίπουρο, μαρμελάδες, χαλβάς, κρασιά, λάδι…και τι δεν έχουμε! Πόσα από αυτά γνωρίζουμε όμως;

Την Παρασκευή 22 Μαΐου (10:30-20:00) και το Σάββατο 23 Μαΐου (10:30-18:30), είκοσι τοπικοί παραγωγοί σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά αυτούς και τα προϊόντα τους, στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που θα γίνει στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Παρέα θα είναι και οι διάσημοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Χριστόφορος Πέσκιας που θα δημιουργήσουν παραδοσιακά πιάτα με τα προϊόντα των παραγωγών. Extra tip: αν είστε τυχεροί, μπορεί και να μαγειρέψετε μαζί τους!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, το Σάββατο 23 Μαΐου θα διατεθεί για την υποστήριξη δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών της Αθήνας και των Μεσογείων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.