Θεματα

Οι γεύσεις του τόπου μας

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύουν με προϊόντα τοπικών παραγωγών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97903-196124.jpg

Στην ελληνική γη φυτρώνουν μικρά θαύματα και οι τοπικοί παραγωγοί μας τα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Μέλι, βότανα, ζυμαρικά, τσίπουρο, μαρμελάδες, χαλβάς, κρασιά, λάδι…και τι δεν έχουμε! Πόσα από αυτά γνωρίζουμε όμως;

Την Παρασκευή 22 Μαΐου (10:30-20:00) και το Σάββατο 23 Μαΐου (10:30-18:30), είκοσι τοπικοί παραγωγοί σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά αυτούς και τα προϊόντα τους, στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που θα γίνει στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Παρέα θα είναι και οι διάσημοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Χριστόφορος Πέσκιας που θα δημιουργήσουν παραδοσιακά πιάτα με τα προϊόντα των παραγωγών. Extra tip: αν είστε τυχεροί, μπορεί και να μαγειρέψετε μαζί τους!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, το Σάββατο 23 Μαΐου θα διατεθεί για την υποστήριξη δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών της Αθήνας και των Μεσογείων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.