- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
O Βασίλης Παπαρούνας υποδέχεται στα Ζαγοροχώρια τον διακεκριμένο Γάλλο chef του εστιατορίου του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης και προσωπικό chef του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, François Mitterrand, Dominique Perrot.
Οι δυο λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων και της καλής κουζίνας προσφέρουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στις αρχές καλοκαιριού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αναζητώντας και συλλέγοντας μαζί με το κοινό στα πανέμορφα δάση του Ζαγορίου άγρια μανιτάρια, σπαράγγια, άγρια σκόρδα, νεροκάρδαμο, κεράσια, βύσσινα, αγριοφράουλες και όποια άλλη άγρια τροφή προσφέρει η φύση της Ηπείρου στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου. Τις μοναδικές γνώσεις που κατέχει βιωματικά προσφέρεται να μεταδώσει στους παριστάμενους ο Βασίλης Παπαρούνας στον τόπο που μεγάλωσε.
Αυτές κυρίως θα είναι οι πρώτες ύλες που θα «συναντηθούν» με τον Γάλλο chef, εκεί που συμφωνούν δύο σπουδαίες κουζίνες του κόσμου, η ελληνική και η γαλλική. Στις καλές και φυσικές πρώτες ύλες, που υπάρχουν άφθονες στη χώρα μας.
Dominique Perrot
Αν αυτή η εμπειρία δεν είναι ήδη αρκετή για τους λάτρεις της γαστρονομίας, προσθέστε και την in situ mini τυροκόμηση από τους ίδιους, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε, και με τα προϊόντα της οποίας θα φτιάξουν για εσάς γαλλικές και ζαγορίσιες, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές αποτελώντας έτσι την πρώτη «ζαγορίσια boulangerie», όπως λένε γελώντας για τη μαγειρική τους συνάντηση!
Βασίλης Παπαρούνας
Το «μαγερειό» για όλα αυτά προσφέρει ο ξενώνας «Ανέμη», στα Κάτω Πεδινά, σε μία υπέροχη open space κουζίνα. Όπως λέει και το σύνθημα, Ελλάς - Γαλλία συμμαχία (και στο καλό φαγητό).
Πληροφορίες - κρατήσεις στο www.anemi-zagori.gr και στο 26530 72003.
Περισσότερα για την «Ανέμη» εδώ