Θεματα

Safka. Βάζει το ποτό, βάζεις το φαγητό;

Σε κερνάει ένα μπουκάλι κρασί όλο το Μάιο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
96379-193325.jpg

Κάθε που μπαίνει η άνοιξη εμείς ξεχνιόμαστε σε ό,τι αυλή έχει απομείνει σε αυτήν την πόλη. Και είναι ωραία. Αλλά όλα γίνονται ακόμα ωραιότερα όταν μέσα σε όλη αυτή την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σου κερνάνε το ποτό σου.

Το σκανδιναβικό εστιατόριο Safka σβήνει τρία κεράκια στην τούρτα του και το ρίχνει στο κρασί! Έτσι, με κάθε γεύμα σου χαρίζει μία φιάλη «5 Αισθήσεις» (λευκό ή κόκκινο), από το κτήμα Λαντίδη, για να συνοδέψεις τα πιάτα σου. Και τι πιάτα! Δεν πάει πολύς καιρός που το Safka ετοίμασε και το καινούργιο ανοιξιάτικο μενού του προσθέτοντας πολλά νέα, ωραία και νόστιμα.

Αναφέρουμε ενδεικτικά, κάποια από αυτά που μας κέντρισαν την προσοχή: ανάμεικτη σαλάτα με καπνιστό τάρανδο, αγγούρι και καρότο τουρσί, βινεγκρέτ κόκκινων βατόμουρων και τραγανή βύνη, σπιτικά καπνισμένος σολομός με παντζαρόφυλλα, σπανάκι, καρότο και σάλτσα με ρέγγα και ξινήθρα, smörrebröd με μαριναρισμένο γαύρο, αρωματική πατατοσαλάτα, μπρικ και σάλτσα νεροκάρδαμου, γκανάζ σοκολάτας με φιστικοβούτυρο, μπισκότο βανίλιας και παγωτό γιαούρτι.

Διάλεξε ότι ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου και πιες ωραία κερασμένα κρασιά στην πανέμορφη, μίνιμαλ, δροσερή αυλή του.

*Η προσφορά ισχύει για όλο το Μάιο, μόνο με κράτηση και με αναφορά της προσφοράς. Ελάχιστη κατανάλωση €60/2 άτομα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός, 210 5243340 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.