Θεματα

Hytra με Κρήτη και Γιώργο Στυλιανουδάκη

Το Φεστιβάλ Γεύσεων συνεχίζεται στον 6ο όροφο της Στέγης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94853-190590.jpg

Πριν ενάμιση μήνα περίπου, η Hytra ξεκίνησε ένα ταξίδι στην ελληνική ύπαιθρο. Στις διαδρομές αυτές γνωστοί σεφ από κάθε σημείο της Ελλάδας έρχονται στο εξαιρετικό εστιατόριο για ένα βράδυ, με τις αποσκευές τους γεμάτες από τα αρώματα, τις γεύσεις, τα προϊόντα και τα μυστικά του τόπου τους.

Το ωραίο αυτό ταξίδι συνεχίζεται και στις 28 Απριλίου μαγειρεύει στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης από την Κρήτη. Ο ταλαντούχος σεφ, που έχει δουλέψει σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, θα μαγειρέψει με το δικό του μοναδικό τρόπο τα μυστικά της ιδιαίτερης πατρίδας του. Τα καλύτερα προϊόντα της κρητικής γης θα είναι στις αποσκευές του. Το μενού θα συνοδεύουν τα οργανικά κρασιά του Κτήματος Πατεριανάκη.

Να θυμίσουμε ότι συν τοις άλλοις πρόκειται και για μια εξαιρετική αφορμή για να δούμε από κοντά την ανανέωση του βραβευμένου εστιατορίου από τους Divercity Architects.

Λ. Συγγρού 107-109, 210 3316767 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.