Θεματα

Semiramis με κρασιά του Κτήματος Λαζαρίδη

Οινικές βραδιές με κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94838-190559.jpg

Το Food and Wine Experience επιστρέφει στο ξενοδοχείο Semiramis με ωραίες οινικές βραδιές που μας συστήνουν κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας. Η πρώτη οινογνωσία θα γίνει αυτή την Παρασκευή 24 Απριλίου με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.

Το μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Τσιργιώτης, περιλαμβάνει καρπάτσιο φρέσκου σολομού με τσίλι και lime, σαλάτα με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και καρύδια pecan, ριζότο με φρέσκο αρακά, γαρίδες, λεμόνι και δυόσμο, sort ribs μπρεζέ σε κόκκινο κρασί, σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και πουρέ πατάτας με ελαιόλαδο και μους σοκολάτας Guanaja με μαριναρισμένα δαμάσκηνα. Η τιμή του μενού είναι €45/άτομο και καλό είναι να κάνετε κράτηση. Ώρα προσέλευσης 21.00.

Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, 210 6284500 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.