Θεματα

Semiramis με κρασιά του Κτήματος Λαζαρίδη

Οινικές βραδιές με κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94838-190559.jpg

Το Food and Wine Experience επιστρέφει στο ξενοδοχείο Semiramis με ωραίες οινικές βραδιές που μας συστήνουν κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας. Η πρώτη οινογνωσία θα γίνει αυτή την Παρασκευή 24 Απριλίου με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.

Το μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Τσιργιώτης, περιλαμβάνει καρπάτσιο φρέσκου σολομού με τσίλι και lime, σαλάτα με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και καρύδια pecan, ριζότο με φρέσκο αρακά, γαρίδες, λεμόνι και δυόσμο, sort ribs μπρεζέ σε κόκκινο κρασί, σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και πουρέ πατάτας με ελαιόλαδο και μους σοκολάτας Guanaja με μαριναρισμένα δαμάσκηνα. Η τιμή του μενού είναι €45/άτομο και καλό είναι να κάνετε κράτηση. Ώρα προσέλευσης 21.00.

Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, 210 6284500 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.