- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Semiramis με κρασιά του Κτήματος Λαζαρίδη
Οινικές βραδιές με κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας
Το Food and Wine Experience επιστρέφει στο ξενοδοχείο Semiramis με ωραίες οινικές βραδιές που μας συστήνουν κάποια από τα καλύτερα κτήματα της χώρας. Η πρώτη οινογνωσία θα γίνει αυτή την Παρασκευή 24 Απριλίου με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.
Το μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Τσιργιώτης, περιλαμβάνει καρπάτσιο φρέσκου σολομού με τσίλι και lime, σαλάτα με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και καρύδια pecan, ριζότο με φρέσκο αρακά, γαρίδες, λεμόνι και δυόσμο, sort ribs μπρεζέ σε κόκκινο κρασί, σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και πουρέ πατάτας με ελαιόλαδο και μους σοκολάτας Guanaja με μαριναρισμένα δαμάσκηνα. Η τιμή του μενού είναι €45/άτομο και καλό είναι να κάνετε κράτηση. Ώρα προσέλευσης 21.00.
Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, 210 6284500
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.