Θεματα

Κορυφαία γευσιγνωσία στη Σπονδή με ρούμι Ron Zacapa

Επίσημη «πρώτη» του καλοκαιρινού μενού με συνοδό το εξαιρετικό ρούμι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94646-190161.jpg

Πολυβραβευμένη, ατμοσφαιρική, πρωτοποριακή η Σπονδή – ό,τι και αν προτείνει είναι πάντα ακαταμάχητο.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης 21 Απριλίου η ομάδα του φημισμένου εστιατορίου παρουσιάζει το καινούργιο της, καλοκαιρινό μενού σε μια ξεχωριστή γευσιγνωσία. Το κλασικό συναντά τη μοντέρνα γαστρονομία σε ένα ειδικό μενού φτιαγμένο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, που όμως θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα στις πολλές επιλογές του εστιατορίου και για όλο το καλοκαίρι: φρέσκες μορχέλες, καραβίδες, μους σφυρίδας, μοσχάρι γάλακτος και για το τέλος ζεστή τάρτα σοκολάτας. Γεύσεις με ιδιαίτερα δημιουργικές εκτελέσεις που δένουν με το ρούμι Ron Zacapa.

Το ρούμι Ron Zacapa παράγεται στη γη της Γουατεμάλας, εκεί όπου το έδαφος, το κλίμα και τα φυσικά υλικά συνωμοτούν μαζί με την εξειδικευμένη απόσταξη (Sistema Solera), για να χαρίσουν στο ρούμι μοναδική γεύση και άρωμα. Ένα εξαιρετικό ρούμι, λοιπόν, που δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό μενού. Οι λίγοι και τυχεροί που θα απολαύσουν τον πολυαναμενόμενο συνδυασμό ας σπεύσουν να κάνουν κράτηση, €120/άτομο.

Πύρρωνος 5, Παγκράτι, 210 7520658 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.