Θεματα

Barley Cargo, κυριακάτικες Εμbeerίες

Οι ελληνικές μπίρες φέρνουν την άνοιξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ελληνική ζυθοποιία βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση. Θα το έχετε καταλάβει από τις ελληνικές μπίρες που πλέον συναντάμε και στα πιο απρόσμενα μέρη. Στην πλειονότητά τους έχουν ωραία γεύση, συνδυασμούς με φαντασία, χαριτωμένη εμφάνιση, ενώ δεν λείπουν και οι μπίρες εκείνες που ξεπερνούν σε ποιότητα ακόμα και τεράστια ονόματα με διεθνή αναγνώριση. Άλλωστε, δεν πάει πολύς καιρός που μια ελληνική μπίρα (σ. σ. η Νήσος) κέρδισε τον τίτλο της δεύτερης καλύτερης μπίρας Pilsner στον κόσμο, στα «European Beer Star», του σημαντικότερου διαγωνισμού μπίρας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όμως, ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τις ελληνικές μπίρες; Και κυρίως ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους; Υπομονή. Θα τα μάθετε όλα από πρώτο χέρι στις κυριακάτικες ΕμBEERίες που διοργανώνει η μπιραρία Barley Cargo.

Από τις 19 Απρίλη μέχρι τις 7 Ιουνίου, κάθε Κυριακή στις 20.30 ακριβώς, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και από μία ελληνική μπίρα μαζί με τους παραγωγούς της αλλά και με τη συνοδεία ιδιαίτερων μεζέδων, φτιαγμένους από τοπικά προϊόντα της περιοχής που παράγεται. Ωραία που μπήκε η άνοιξη…

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

19/04/2015: Septem (Εύβοια)

26/04/2015: Νήσος (Τήνος)

03/05/2015: Delphi-Marea (Χαλκίδα)

10/05/2015: Voreia (Σέρρες)

17/05/2015: Volcan (Σαντορίνη)

24/05/2015: Corfu (Κέρκυρα)

31/05/2015: Ζέος (Άργος)

07/06/2015: Chios (Χίος)

Barley Cargo, Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.