Θεματα

Barley Cargo, κυριακάτικες Εμbeerίες

Οι ελληνικές μπίρες φέρνουν την άνοιξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ελληνική ζυθοποιία βρίσκεται σε μεγάλη άνθηση. Θα το έχετε καταλάβει από τις ελληνικές μπίρες που πλέον συναντάμε και στα πιο απρόσμενα μέρη. Στην πλειονότητά τους έχουν ωραία γεύση, συνδυασμούς με φαντασία, χαριτωμένη εμφάνιση, ενώ δεν λείπουν και οι μπίρες εκείνες που ξεπερνούν σε ποιότητα ακόμα και τεράστια ονόματα με διεθνή αναγνώριση. Άλλωστε, δεν πάει πολύς καιρός που μια ελληνική μπίρα (σ. σ. η Νήσος) κέρδισε τον τίτλο της δεύτερης καλύτερης μπίρας Pilsner στον κόσμο, στα «European Beer Star», του σημαντικότερου διαγωνισμού μπίρας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όμως, ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τις ελληνικές μπίρες; Και κυρίως ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους; Υπομονή. Θα τα μάθετε όλα από πρώτο χέρι στις κυριακάτικες ΕμBEERίες που διοργανώνει η μπιραρία Barley Cargo.

Από τις 19 Απρίλη μέχρι τις 7 Ιουνίου, κάθε Κυριακή στις 20.30 ακριβώς, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και από μία ελληνική μπίρα μαζί με τους παραγωγούς της αλλά και με τη συνοδεία ιδιαίτερων μεζέδων, φτιαγμένους από τοπικά προϊόντα της περιοχής που παράγεται. Ωραία που μπήκε η άνοιξη…

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

19/04/2015: Septem (Εύβοια)

26/04/2015: Νήσος (Τήνος)

03/05/2015: Delphi-Marea (Χαλκίδα)

10/05/2015: Voreia (Σέρρες)

17/05/2015: Volcan (Σαντορίνη)

24/05/2015: Corfu (Κέρκυρα)

31/05/2015: Ζέος (Άργος)

07/06/2015: Chios (Χίος)

Barley Cargo, Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.