- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ίσως το πιο μυρωδάτο και «νόστιμο» λάδι που έχω ποτέ δοκιμάσει –για την ακρίβεια με έχει μεγαλώσει–, είναι αυτό του Κρανιδίου. Χαίρομαι πολύ λοιπόν που οι ελαιοπαραγωγοί και όλη η κοινωνία της γραφικής πελοποννησιακής κωμόπολης στήνουν μεθαύριο 17 και 18 Απριλίου την 4η Γιορτή για το φημισμένο προϊόν του τόπου τους.
Τη γιορτή διοργανώνουν η Περιφέρεια και ο Δήμος, καλούν δημοσιογράφους, βιολόγους, διατροφολόγους, καθηγητές, οικονομολόγους κ.ά. για να μιλήσουν για το μέλλον της παραγωγής, της συσκευασίας και της προώθησης του προϊόντος, ενώ ο πολύ γνωστός και βέρος Κρανιδιώτης σεφ Μιχάλης Ντουνέτας θα μαγειρέψει συνταγές με ντόπια ελαιόλαδα.
Η γιορτή είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό θα γίνει έκθεση και πώληση προϊόντων ελιάς το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Ρέπουλη, ενώ το απόγευμα θα γίνει συναυλία από τον Μπάμπη Στόκα στο ίδιο σημείο. Ο καιρός είναι καλός, η περιοχή μάς περιμένει ανοιξιάτικη και πανέμορφη, ευκαιρία για εκδρομή με γαστρονομικές αναζητήσεις.