- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
* Γίδινο τυρί Τζουρμπάκης Πλούσια γεύση από το Ρέθυμνο. Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1, 210 3234.612 και σε άλλα παντοπωλεία
]*Γάλα και βούτυρο Βουβαλινό Από νεροβουβαλάκια που ζουν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Υγιεινό και εύγευστο. Μπακάλικο Μανδραγόρας, Γούναρη 14, Πειραιά, 210 4172.961 και σε επιλεγμένα super & mini market και φούρνους
* Μαντί Χειροποίητα ραβιολάκια σερβιρισμένα με έξτρα κιμά και σάλτσα γιαουρτιού. Στο εστιατόριο Χειμώνας-Καλοκαίρι, Λ. Ποσειδώνος 93, Ζούμπερι, 22940 99704
* Παξιμαδάκια αμυγδάλου Ο φούρνος του Νύχταρη. Χειροποίητα ολόφρεσκα και μυρωδάτα παξιμάδια από το Ρέθυμνο. Στα ΑΒ και σε επιλεγμένα super market και παντοπωλεία. www.niktaris.gr
ΝΕΑ!
● Ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Αγγελιδάκης διαμόρφωσε μέσα στη γκαλερί The Breeder έναν αλλιώτικο χώρο φαγητού με όνομα Breeder Feeder. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μαγειρεύουν οι Troo Food Liberation ένα μενού με κόνσεπτ «Το φαγητό ως θεραπεία», όπου τα πάντα είναι vegan και τα περισσότερα ωμά. Κρατήσεις στο 210 3317.527
● Άνοιξε πριν λίγες μέρες. Fuga, το εστιατόριο εντός του Μεγάρου Μουσικής με μεσογειακή κουζίνα και σεφ τον Pantaleo de Pinto.
● Ξανάνοιξε το Eclipse στο Κολωνάκι με ανανεωμένο team συνεργατών. Στα ονόματα των ιδιοκτητών η Ρούλα Κορομηλά, σεφ οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος, κουζίνα μεσογειακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.