* Γίδινο τυρί Τζουρμπάκης Πλούσια γεύση από το Ρέθυμνο. Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1, 210 3234.612 και σε άλλα παντοπωλεία
]*Γάλα και βούτυρο Βουβαλινό Από νεροβουβαλάκια που ζουν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Υγιεινό και εύγευστο. Μπακάλικο Μανδραγόρας, Γούναρη 14, Πειραιά, 210 4172.961 και σε επιλεγμένα super & mini market και φούρνους
* Μαντί Χειροποίητα ραβιολάκια σερβιρισμένα με έξτρα κιμά και σάλτσα γιαουρτιού. Στο εστιατόριο Χειμώνας-Καλοκαίρι, Λ. Ποσειδώνος 93, Ζούμπερι, 22940 99704
* Παξιμαδάκια αμυγδάλου Ο φούρνος του Νύχταρη. Χειροποίητα ολόφρεσκα και μυρωδάτα παξιμάδια από το Ρέθυμνο. Στα ΑΒ και σε επιλεγμένα super market και παντοπωλεία. www.niktaris.gr
ΝΕΑ!
● Ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Αγγελιδάκης διαμόρφωσε μέσα στη γκαλερί The Breeder έναν αλλιώτικο χώρο φαγητού με όνομα Breeder Feeder. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μαγειρεύουν οι Troo Food Liberation ένα μενού με κόνσεπτ «Το φαγητό ως θεραπεία», όπου τα πάντα είναι vegan και τα περισσότερα ωμά. Κρατήσεις στο 210 3317.527
● Άνοιξε πριν λίγες μέρες. Fuga, το εστιατόριο εντός του Μεγάρου Μουσικής με μεσογειακή κουζίνα και σεφ τον Pantaleo de Pinto.
● Ξανάνοιξε το Eclipse στο Κολωνάκι με ανανεωμένο team συνεργατών. Στα ονόματα των ιδιοκτητών η Ρούλα Κορομηλά, σεφ οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος, κουζίνα μεσογειακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.