- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![9428-21369.jpg 9428-21369.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2010/10/20/9428-21369.jpg)
* Γίδινο τυρί Τζουρμπάκης Πλούσια γεύση από το Ρέθυμνο. Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής, Σοφοκλέους 1, 210 3234.612 και σε άλλα παντοπωλεία
]*Γάλα και βούτυρο Βουβαλινό Από νεροβουβαλάκια που ζουν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Υγιεινό και εύγευστο. Μπακάλικο Μανδραγόρας, Γούναρη 14, Πειραιά, 210 4172.961 και σε επιλεγμένα super & mini market και φούρνους
* Μαντί Χειροποίητα ραβιολάκια σερβιρισμένα με έξτρα κιμά και σάλτσα γιαουρτιού. Στο εστιατόριο Χειμώνας-Καλοκαίρι, Λ. Ποσειδώνος 93, Ζούμπερι, 22940 99704
* Παξιμαδάκια αμυγδάλου Ο φούρνος του Νύχταρη. Χειροποίητα ολόφρεσκα και μυρωδάτα παξιμάδια από το Ρέθυμνο. Στα ΑΒ και σε επιλεγμένα super market και παντοπωλεία. www.niktaris.gr
ΝΕΑ!
● Ο αρχιτέκτονας Ανδρέας Αγγελιδάκης διαμόρφωσε μέσα στη γκαλερί The Breeder έναν αλλιώτικο χώρο φαγητού με όνομα Breeder Feeder. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μαγειρεύουν οι Troo Food Liberation ένα μενού με κόνσεπτ «Το φαγητό ως θεραπεία», όπου τα πάντα είναι vegan και τα περισσότερα ωμά. Κρατήσεις στο 210 3317.527
● Άνοιξε πριν λίγες μέρες. Fuga, το εστιατόριο εντός του Μεγάρου Μουσικής με μεσογειακή κουζίνα και σεφ τον Pantaleo de Pinto.
● Ξανάνοιξε το Eclipse στο Κολωνάκι με ανανεωμένο team συνεργατών. Στα ονόματα των ιδιοκτητών η Ρούλα Κορομηλά, σεφ οι Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος, κουζίνα μεσογειακή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.