- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το Spollati είναι γνωστό για τα ωραία πιάτα του, τα μαγικά κοκτέιλ του, αλλά και για τις μουσικές βραδιές που κάθε τόσο διοργανώνει με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Βραδιές όπου το φανατικό του κοινό μαζεύεται και το πάρτι κρατάει μέχρι πολύ αργά.
Η πάντα μαγκούφικη αρχή της εβδομάδας δεν το πτοεί, αντίθετα συνεχίζει με μεγάλα κέφια και για τρίτη Δευτέρα φιλοξενεί τους George Gaudy& friends, σε ένα live session με τη διοργάνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 Fm. Τον George Gaudy, τον γνωρίσαμε στο Jumping Fish με το «Come Again».
Σήμερα το βράδυ στο Spollati, θα συστηθούμε ξανά από την αρχή με την ωραία μουσική του, που κινείται σε ήχους επηρεασμένους από τη swing των 30s, 40s και 50s, από τον Elvis και τον Gene Vincent, τους Beatles και άλλους. Τίποτα καλύτερο για ένα όμορφο κι αλλιώτικο πρώτο βράδυ της εβδομάδας.
Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, 215 5513004
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.