Θεματα

Χρώματα και αρώματα Ινδίας

Όλα τα μυστικά της εξωτικής κουζίνας στο Astir Palace

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91983-185220.jpg

Μπαχαρικά σε όλα τα χρώματα, μυρωδιές που σε κάνουν να κλείνεις τα μάτια, γεύσεις που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο. Η ινδική κουζίνα έχει τον τρόπο να εγείρει και τις πέντε αισθήσεις ταυτόχρονα και να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα πιο μακρινά ταξίδια.

Ταξίδι όμως και μάλιστα από αυτά που γίνονται χωρίς αποσκευές, ετοιμάζει και το Astir Palace από τις 25 έως και τις 29 Μαρτίου, με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις γεύσεις της αυθεντικής Ινδίας. Ξεναγοί θα είναι ο Prahlad Kakkar, γκουρού των διαφημιστικών ταινιών και ιδιοκτήτης 7 εστιατορίων στη Βομβάη, αλλά και ο Master Chef Bhairav Singh. Θα σου κάνουν μαθήματα μαγειρικής, θα σου ψιθυρίσουν τα μυστικά του τσαγιού και θα σου ανοίξουν διάπλατα την πόρτα στη μαγεία την Ινδικής κουζίνας.

Τα μαθήματα μαγειρικής θα γίνουν στις 26,27 και 28 Μαρτίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι και έχουν κόστος συμμετοχής €30/ άτομο (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συμμετοχή σε γεύμα). Τα μαθήματα τελετουργίας τσαγιού, (που μεταξύ μας ακούγονται πολύ δελεαστικά), γίνονται καθημερινά 17.30-18.30 και έχουν €10/άτομο.

Και αν τίποτα από όλα αυτά δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου, έχουμε ακόμη μια πληροφορία που θα σε πείσει: κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα κληρωθεί ένα ταξίδι για την Ινδία, με τη χορηγία του Mideast Travel…Λοιπόν, τι λες;

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένης, 210 8902000 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.