Θεματα

Χρώματα και αρώματα Ινδίας

Όλα τα μυστικά της εξωτικής κουζίνας στο Astir Palace

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91983-185220.jpg

Μπαχαρικά σε όλα τα χρώματα, μυρωδιές που σε κάνουν να κλείνεις τα μάτια, γεύσεις που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο. Η ινδική κουζίνα έχει τον τρόπο να εγείρει και τις πέντε αισθήσεις ταυτόχρονα και να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα πιο μακρινά ταξίδια.

Ταξίδι όμως και μάλιστα από αυτά που γίνονται χωρίς αποσκευές, ετοιμάζει και το Astir Palace από τις 25 έως και τις 29 Μαρτίου, με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις γεύσεις της αυθεντικής Ινδίας. Ξεναγοί θα είναι ο Prahlad Kakkar, γκουρού των διαφημιστικών ταινιών και ιδιοκτήτης 7 εστιατορίων στη Βομβάη, αλλά και ο Master Chef Bhairav Singh. Θα σου κάνουν μαθήματα μαγειρικής, θα σου ψιθυρίσουν τα μυστικά του τσαγιού και θα σου ανοίξουν διάπλατα την πόρτα στη μαγεία την Ινδικής κουζίνας.

Τα μαθήματα μαγειρικής θα γίνουν στις 26,27 και 28 Μαρτίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι και έχουν κόστος συμμετοχής €30/ άτομο (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται συμμετοχή σε γεύμα). Τα μαθήματα τελετουργίας τσαγιού, (που μεταξύ μας ακούγονται πολύ δελεαστικά), γίνονται καθημερινά 17.30-18.30 και έχουν €10/άτομο.

Και αν τίποτα από όλα αυτά δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου, έχουμε ακόμη μια πληροφορία που θα σε πείσει: κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα κληρωθεί ένα ταξίδι για την Ινδία, με τη χορηγία του Mideast Travel…Λοιπόν, τι λες;

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένης, 210 8902000 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.