Θεματα

Όταν το κρασί συναντά το sushi

Το Oozora σε πρωτότυπη οινογνωσία με κριτή εσένα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Sushi, το ακαταμάχητο trend της εποχής και σάκε, το αλκοολούχο ποτό που παράγεται στην Ιαπωνία από ζυμωμένο ρύζι, το συνοδευτικό του. Όχι για τους Αθηναίους που αγαπούν να συνδυάζουν τα ρολάκια τους και με το λευκό κρασί. Για μια βραδιά λοιπόν το εστιατόριο Oozora, γνωστό για το εκπληκτικό του sushi προτείνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον…

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στη σάλα του εστιατόριου στήνεται μια «γέφυρα». Η μία της άκρη ακουμπά στην Ανατολή και η άλλη στην Ευρώπη. Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην οινογνωσία και στη fusion κουζίνα και είναι απόλυτα διαδραστικό. Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού, συνδυάζονται με τέσσερα διαφορετικά πιάτα sushi. Σε κάθε πιάτο, λοιπόν, αντιστοιχούν δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Μην ανησυχείς, θα έχεις την καλύτερη βοήθεια που υπάρχει. Ο βαθύς γνώστης του αλκοόλ και εξαίρετος sommelier George Loukas, θα βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Η βραδιά, που διοργανώνεται από το εστιατόριο Oozora και το Genius in Gastronomy, θα αρχίσει στις 21.00. Το κόστος συμμετοχής είναι €50/άτομο.

Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 210 8018515