Θεματα

Όταν το κρασί συναντά το sushi

Το Oozora σε πρωτότυπη οινογνωσία με κριτή εσένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91720-184755.jpg

Sushi, το ακαταμάχητο trend της εποχής και σάκε, το αλκοολούχο ποτό που παράγεται στην Ιαπωνία από ζυμωμένο ρύζι, το συνοδευτικό του. Όχι για τους Αθηναίους που αγαπούν να συνδυάζουν τα ρολάκια τους και με το λευκό κρασί. Για μια βραδιά λοιπόν το εστιατόριο Oozora, γνωστό για το εκπληκτικό του sushi προτείνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον…

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στη σάλα του εστιατόριου στήνεται μια «γέφυρα». Η μία της άκρη ακουμπά στην Ανατολή και η άλλη στην Ευρώπη. Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην οινογνωσία και στη fusion κουζίνα και είναι απόλυτα διαδραστικό. Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού, συνδυάζονται με τέσσερα διαφορετικά πιάτα sushi. Σε κάθε πιάτο, λοιπόν, αντιστοιχούν δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Μην ανησυχείς, θα έχεις την καλύτερη βοήθεια που υπάρχει. Ο βαθύς γνώστης του αλκοόλ και εξαίρετος sommelier George Loukas, θα βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Η βραδιά, που διοργανώνεται από το εστιατόριο Oozora και το Genius in Gastronomy, θα αρχίσει στις 21.00. Το κόστος συμμετοχής είναι €50/άτομο.

Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 210 8018515

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.