Θεματα

Όταν το κρασί συναντά το sushi

Το Oozora σε πρωτότυπη οινογνωσία με κριτή εσένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91720-184755.jpg

Sushi, το ακαταμάχητο trend της εποχής και σάκε, το αλκοολούχο ποτό που παράγεται στην Ιαπωνία από ζυμωμένο ρύζι, το συνοδευτικό του. Όχι για τους Αθηναίους που αγαπούν να συνδυάζουν τα ρολάκια τους και με το λευκό κρασί. Για μια βραδιά λοιπόν το εστιατόριο Oozora, γνωστό για το εκπληκτικό του sushi προτείνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον…

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στη σάλα του εστιατόριου στήνεται μια «γέφυρα». Η μία της άκρη ακουμπά στην Ανατολή και η άλλη στην Ευρώπη. Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην οινογνωσία και στη fusion κουζίνα και είναι απόλυτα διαδραστικό. Οκτώ ετικέτες αναγνωρισμένων παραγωγών κρασιού, συνδυάζονται με τέσσερα διαφορετικά πιάτα sushi. Σε κάθε πιάτο, λοιπόν, αντιστοιχούν δύο διαφορετικά ποτήρια κρασιού και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο. Μην ανησυχείς, θα έχεις την καλύτερη βοήθεια που υπάρχει. Ο βαθύς γνώστης του αλκοόλ και εξαίρετος sommelier George Loukas, θα βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Η βραδιά, που διοργανώνεται από το εστιατόριο Oozora και το Genius in Gastronomy, θα αρχίσει στις 21.00. Το κόστος συμμετοχής είναι €50/άτομο.

Αγίου Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 210 8018515

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.