Θεματα

Βόλτα στο κτήμα Παπαγιαννάκου

Ένα από τα ωραιότερα οινοποιεία της Ελλάδας ανοίγει τις πόρτες του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91533-184364.jpg

Η κάβα Αμπελοσοφίες, βρίσκεται στα Πετράλωνα κι εκτός από πολύ καλή και πάντα ενημερωμένη είναι και πολύ ανήσυχη. Όλο βρίσκει αφορμές για συναντήσεις και εκδηλώσεις με θέμα τον οίνο. Αυτή τη φορά οργανώνει μια όμορφη βόλτα στον Αττικό Αμπελώνα, κάνοντας στάση σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά οινοποιεία.

Το κτήμα Παπαγιαννάκου, είναι το πρώτο βιοκλιματικό οινοποιείο της Ελλάδας και την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 11.30, ανοίγει τις πόρτες του στους αμπελώνες και τις εγκαταστάσεις του. Η βόλτα θα καταλήξει σε γευσιγνωσία των κρασιών του κτήματος και φαγητό.

Περιπλανηθείτε στο γειτονικό αμπελώνα του κτήματος, απολαύστε την ξενάγηση στο οινοποιείο και τέλος αφεθείτε στη γευστική δοκιμή των κρασιών του κτήματος. Το γεύμα που θα ακολουθήσει συνοδεία των κρασιών του κτήματος Παπαγιαννάκου έχει τιμή συμμετοχής €25/άτομο. Το οινοποιείο βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και έχει γρήγορη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού. Για κρατήσεις, τηλεφωνείστε στο 210 3421041 ή στο 6936838922. Δηλώσεις συμμετοχής έως 24 Μαρτίου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.