Θεματα

Σοκολατένια ακτινίδια σε ξυλάκι

Νοστιμιά σε 5 λεπτά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
90329-182146.jpg

Υλικά

6 μεγάλα ακτινίδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες (περίπου 2 εκ.)

1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα (σπασμένη σε κομματάκια)

¼ του φλιτζανιού λάδι καρύδας

ξυλάκια για γλειφιτζούρια

n

Εκτέλεση

Αφού κόψουμε τα ακτινίδια σε ροδέλες, καρφώνουμε ένα ξυλάκι σε κάθε ροδέλα. Καλύπτουμε ένα δίσκο με χαρτί κουζίνας, απλώνουμε πάνω τα ξυλάκια με τα ακτινίδια και βάζουμε το δίσκο στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.

Μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, τοποθετούμε ένα γυάλινο μπολ και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα.

Βουτάμε ένα- ένα τα κατεψυγμένα ακτινίδια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν και καταβροχθίζουμε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.