Θεματα

20 χρόνια Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Γιορτάζουν και κερνάνε

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 516
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89836-201865.jpg

Κι όμως πέρασε μια 20ετία από τότε που άνοιξε το πρώτο της σειράς των… Τζιτζικιών και των Μερμηγκιών στα Πατήσια. Όταν το φανατικό κοινό μεγάλωσε πολύ επεκτάθηκαν με άλλα 3 ομώνυμα εστιατόρια σε κομβικά σημεία όλης της Αθήνας. Φέτος γιορτάζουν επιτυχημένη πορεία και γενέθλια και κερνάνε όλους τους πελάτες τους, παλιούς και νέους. Παίρνουν τα καλύτερα της ελληνικής τυροκομίας, δηλαδή ξακουστά τυριά από Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο, Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και τα προσφέρουν σε κάθε τραπέζι, με κάθε παραγγελία για μια ολόκληρη εβδομάδα. Διαβάστε το πρόγραμμα και κλείστε τραπέζι:

9-15 Μαρτίου, Κηφισιά

16-22 Μαρτίου, Χαλάνδρι

23-29 Μαρτίου, Σύνταγμα

30 Μαρτίου - 5 Απριλίου, Πατήσια

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.