Θεματα

20 χρόνια Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Γιορτάζουν και κερνάνε

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 516
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89836-201865.jpg

Κι όμως πέρασε μια 20ετία από τότε που άνοιξε το πρώτο της σειράς των… Τζιτζικιών και των Μερμηγκιών στα Πατήσια. Όταν το φανατικό κοινό μεγάλωσε πολύ επεκτάθηκαν με άλλα 3 ομώνυμα εστιατόρια σε κομβικά σημεία όλης της Αθήνας. Φέτος γιορτάζουν επιτυχημένη πορεία και γενέθλια και κερνάνε όλους τους πελάτες τους, παλιούς και νέους. Παίρνουν τα καλύτερα της ελληνικής τυροκομίας, δηλαδή ξακουστά τυριά από Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο, Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και τα προσφέρουν σε κάθε τραπέζι, με κάθε παραγγελία για μια ολόκληρη εβδομάδα. Διαβάστε το πρόγραμμα και κλείστε τραπέζι:

9-15 Μαρτίου, Κηφισιά

16-22 Μαρτίου, Χαλάνδρι

23-29 Μαρτίου, Σύνταγμα

30 Μαρτίου - 5 Απριλίου, Πατήσια

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.