Θεματα

Οινόραμα, η μεγάλη γιορτή του κρασιού

Στο Ζάππειο όλος ο ελληνικός αμπελώνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89562-180620.jpg

Η έκθεση Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ελλάδας και διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία 21 χρόνια. Απευθεύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε φανατικούς λάτρεις του κρασιού.  Φέτος, έρχεται στο Ζάππειο στις 7, 8 και 9 Μαρτίου, φέρνοντας μαζί του περισσότερα από 600 κρασιά, 130 διαφορετικών παραγωγών και όλη την ομορφιά του ελληνικού αμπελώνα. Για πρώτη φορά μάλιστα, εγκαινιάζεται και η Athens Wine Week, μία εβδομάδα όπου απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το κρασί, γεμάτη με διαλέξεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και γευσιγνωσίες, που ξεκινούν από 1/3 σε διάφορα σημεία της πόλης και κορυφώνονται το τριήμερο του Οινοράματος.

Περιπλανηθείτε στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, δοκιμάστε τα πιο εκλεκτά της ελληνικής γης (στην είσοδο θα παραλάβετε το ειδικό ποτήρι δοκιμής κρασιών, για να είστε ετοιμοπόλεμοι) μιλήστε με τους παραγωγούς, ενημερωθείτε από τους οινολόγους και...προσπαθείστε να μείνετε νηφάλιοι!

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το Σάββατο και την Κυριακή, είναι ανοιχτή για καταναλωτές και επαγγελματίες, ενώ τη Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες. Η είσδος έχει 12€ και €10 αν προαγοράσετε το εισιτήριό σας μέσω της VIVA. Για περισσότερες πληροφορίες: www.oenorama.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.