Μυρωδάτα γεμιστά ή έναν μεγαλοπρεπή μουσακά; Ή μήπως μαμαδίστικα κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα; Λαδερά, μαγειρευτά, κρέατα, θαλασσινά, όλα έχουν τη θέση τους στην ελληνική κουζίνα, φτιαγμένα είτε με τον παραδοσιακό είτε με έναν πιο δημιουργικό τρόπο.
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.