Θεματα

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει τρία σημαντικά γαστρονομικά projects στο Costa Navarino

Μία νέα πρόταση από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων της Costa Navarino

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει τρία σημαντικά γαστρονομικά projects στο Costa Navarino

Συνεργασία της Costa Navarino με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο CTC Urban Gastronomy και τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη μπορείς να τον περιγράψεις με πολλά επίθετα. Μπορείς να τον πεις (παν)έξυπνο, αστείο (έχει απίστευτο χιούμορ!), ανατρεπτικό. Αλλά ένα επίθετο πάντα θα κυριαρχεί: νόστιμος. Είναι αυτό που του χάρισε το πολυπόθητο για κάθε σεφ αστέρι Michelin, είναι αυτός ο λόγος που το CTC (αλλά και το επίσης δικό του Ortsag) εξακολουθεί εδώ και χρόνια να είναι ένα επιτυχημένο κι ιδιαίτερα αγαπητό εστιατόριο. Αυτός ο σπουδαίος, λοιπόν, σεφ μαζί με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο του CTC, αναλαμβάνει τρεις σημαντικούς χώρους εστίασης στο Navarino Dunes.

Paráfrasi by CTC, το νέο εστιατόριο μέσα στο Navarino Dunes

Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Το νέο εστιατόριο που θα λειτουργήσει μέσα στο Navarino Dunes θα ονομάζεται Paráfrasi by CTC και θα αποτελεί τον πυρήνα αυτής της νέας γαστρονομικής πρότασης, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία fine comfort food. Εδώ, παραδοσιακές συνταγές αποκτούν νέα πνοή, καθώς «παραφράζονται» μέσα από τη δημιουργική ματιά του σεφ, με εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς. Τα εμπνευσμένα πιάτα αναδεικνύουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης: «Η φιλοσοφία του CTC πηγάζει από τον απόλυτο σεβασμό μας στα ποιοτικά υλικά, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Το πάθος μου για τη γαστρονομία πάντα εκφραζόταν μέσα από μια βαθιά κατανόηση των ελληνικών παραδόσεων και αυτό ακριβώς μετουσιώνεται στο εστιατόριο Paráfrasi by CTC: αποδίδουμε τη δική μας ερμηνεία στην αυθεντική ουσία της Ελληνικής κουζίνας, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά της με έναν σύγχρονο, δημιουργικό τρόπο».

Redefining Comfort Fine Dining: Alex Tsiotinis Brings His Vision to Messinia

Παράλληλα, η “Souvlakerie” παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για το καλύτερο σουβλάκι, με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και αυθεντικές γεύσεις, σε κλασικές και σύγχρονες διασκευές. Στο “Kafenio”, η κληρονομιά του παραδοσιακού ελληνικού καφενείου συνδυάζεται με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας έναν ανανεωμένο χώρο για καφέ και μεζέδες.

Σε απόλυτη αρμονία με τις αρχές αειφορίας της Costa Navarino, οι χώροι εστίασης υιοθετούν πρακτικές βιώσιμης γαστρονομίας, όπως η φιλοσοφία “nose-to-tail” για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των πρώτων υλών και η χρήση τοπικών, εποχιακών προϊόντων, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία. Τα νέα μενού των εστιατορίων στο Navarino Dunes, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, θα παρουσιαστούν την άνοιξη, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία για τη φετινή χρονιά.

www.costanavarino.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DON’S by Ilias Skoulas
DON’S by Ilias Skoulas

«Ανακρίναμε» τον ανατρεπτικό σεφ Ηλία Σκουλά και μάθαμε τι θα μας ταΐσει στο ολοκαίνουργιο burger spot της Γλυφάδας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.