

Αν το σκεφτούμε, όπως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γλυκαίνει τις καρδιές μας έτσι και η ζάχαρη, σε όλες τις μορφές της, είναι το συστατικό που γλυκαίνει τις αγαπημένες μας συνταγές, η γεύση της χαράς, της ζεστασιάς, της συντροφικότητας. Αυτή η γλυκιά γεύση που αναδύεται από το σπίτι μας και ταξιδεύει στην καρδιά κάθε πιάτου, κάθε γλυκού που φτιάχνουμε για να μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Καλές γιορτές με δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου που θα μείνουν αξέχαστες. Και επειδή τα «λίγα λόγια ζάχαρη»… ας ξεκινήσουμε μαζί για ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση.
Η πολυδιάστατη φύση τους, ο ρόλος τους στην κοινωνία και οι ιστορίες τους
Τι είναι αυτό που «επιτρέπει» σε κάποιον να διατηρεί τη σιλουέτα του χωρίς καμία προσπάθεια, ενώ για κάποιον άλλο τα παραπάνω κιλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φυσιολογίας του;
Βόλτα σε Παγκράτι, Ζωγράφου και Καισαριανή