Αν το σκεφτούμε, όπως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που γλυκαίνει τις καρδιές μας έτσι και η ζάχαρη, σε όλες τις μορφές της, είναι το συστατικό που γλυκαίνει τις αγαπημένες μας συνταγές, η γεύση της χαράς, της ζεστασιάς, της συντροφικότητας. Αυτή η γλυκιά γεύση που αναδύεται από το σπίτι μας και ταξιδεύει στην καρδιά κάθε πιάτου, κάθε γλυκού που φτιάχνουμε για να μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Καλές γιορτές με δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου που θα μείνουν αξέχαστες. Και επειδή τα «λίγα λόγια ζάχαρη»… ας ξεκινήσουμε μαζί για ένα ακόμα ταξίδι στη γεύση.
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.