Θεματα

Δείπνο από ψηλά. Αλλά από πολύ ψηλά.

Dinner in the Sky. Ακριβώς αυτό που νομίζεις…

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87542-176231.jpg

Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε περισσότερες από 45 μεγάλες πόλεις του κόσμου. Η μεγάλη του επιτυχία δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι δείπνο για λίγους και καλούς (χωράνε μόλις 22 άτομα), ούτε καν στο συναρπαστικό μενού του. Αυτό που δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένα άλλο εστιατόριο στον κόσμο, είναι το…ύψος του.

Βλέπετε, τα καθίσματα του εστιατορίου υψώνονται σε μια διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση από το έδαφος. Για την ακρίβεια 50 ολόκληρα μέτρα (να πω βοήθεια;). Όπως καταλαβαίνετε, υψοβοβικοί, ακροφοβικοί και λοιποί φοβικοί αποκλείονται. Επίσης αποκλείονται όσοι δεν φτάνουν το 1,50 μ. (δεν θέλουμε να ξέρουμε το λόγο).

n

Τώρα βέβαια ποιος δεν θα ήθελε να δειπνήσει με την Αθήνα –κυριολεκτικά- στα πόδια του και τον ουρανό όχι απλώς «φόντο», αλλά περίβλημα; Πάντως εσείς που διατηρείτε τις αμφιβολίες σας (κατανοητό), να ξέρετε το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13814, το οποίο αφορά στην κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων, έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες και έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.

Φανταζόμαστε ότι το μυστικό είναι να μην κοιτάς κάτω, αλλά τον ορίζοντα. Η άλλη απορία είναι η εξής: δεν έχει μποφόρ εκεί πάνω; Μωρέ έχει, αλλά ταυτόχρονα έχει και θερμάστρες που σε ζεσταίνουν, όπως και μια τέντα που προστατεύει από βροχή ή αέρα. Το δείπνο κοστίζει €120/άτομο και θα αλλάζει συχνά. Ξεκινάει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Athens Voice θα βρίσκεται στην πρώτη «απογείωση» (που σημειωτέον θα γίνει Παρασκευή και 13!). Όταν με το καλό προσγειωθούμε, θα σας πούμε περισσότερα…

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.