- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο θα πειραματιστούμε με γεύσεις, υφές και τεχνικές και, με πρωταγωνιστή τον καφέ, θα φτιάξουμε κέικ, μπισκότα, τιραμισού και πολλά άλλα γλυκίσματα. Πιείτε μια γερή δόση καφέ, φορέστε τις ποδιές σας και φύγαμε για να δημιουργήσουμε με το ρόφημα που συνδέει τις ψυχές, ζεσταίνει τις καρδιές και γεμίζει τους ουρανίσκους!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Δειτε περισσοτερα
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Η ζάχαρη θα πρωταγωνιστήσει στις γλυκές, αλλά και υφάλμυρες συνταγές μου και θα σκορπίσει «χιόνι» στις ποδιές μας και ζέστη στις καρδιές μας
Οι ειδικοί απαντούν για την υγεία μας
10 άρθρα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση για τη διατήρηση της υγείας μας