Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο θα πειραματιστούμε με γεύσεις, υφές και τεχνικές και, με πρωταγωνιστή τον καφέ, θα φτιάξουμε κέικ, μπισκότα, τιραμισού και πολλά άλλα γλυκίσματα. Πιείτε μια γερή δόση καφέ, φορέστε τις ποδιές σας και φύγαμε για να δημιουργήσουμε με το ρόφημα που συνδέει τις ψυχές, ζεσταίνει τις καρδιές και γεμίζει τους ουρανίσκους!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Δειτε περισσοτερα
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
On the road again: Όλα είναι δρόμος! Και μας περιμένει...
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
170 παραστάσεις διαμορφώνουν το φετινό θεατρικό τοπίο