- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί σε Κυριακάτικο brunch στο Athénée… α λα ιταλικά
Με την εμπειρία και τη φαντασία του, απογειώνει την έννοια του brunch, κάνοντάς το όχι μόνο γεύμα, αλλά μια γιορτή
Dolce vita, Dolce brunch: Κυριακάτικα brunch στο Athénée με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. Δίνουμε το γευστικό ραντεβού μας στις 13/10, 20/10, 3/11
Το κυριακάτικο brunch έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε ένα χαλαρό πρωινό με φίλους και οικογένεια. Όταν αυτό το brunch προσφέρεται από τον εθνικό μας chef patisseur, Στέλιο Παρλιάρο, σε ένα θρυλικό γωνιακό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας, το Athénée, η εμπειρία αυτή αποκτά μια νέα διάσταση. Οι τρεις Κυριακές (13/10,20/10,3/11) με θέμα τα ιταλικά γλυκά υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας, προσφέροντας όχι μόνο γεύσεις αλλά και την κουλτούρα του dolce far niente, τη φιλοσοφία της απόλαυσης της ζωής και της χαλάρωσης.
Η ιταλική γαστρονομία είναι γνωστή για την αριστοτεχνία της στη ζαχαροπλαστική, με γλυκά που προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και ξυπνούν αναμνήσεις. Οι δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου, με την τεχνική του, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών, μετατρέπουν τα γλυκά του σε αληθινά έργα τέχνης, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που ξεπερνά την απλή κατανάλωση και γίνεται ένα γαστρονομικό ταξίδι.
Παράλληλα, η γαστρονομική προσέγγιση του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, που επιμελείται τα νέα πιάτα brunch και lunch του Athénée, συμπληρώνει τέλεια αυτή την εμπειρία. Οι καινοτόμες γεύσεις του, συνδυασμένες με εξαιρετική πρώτη ύλη, δημιουργούν πιάτα που εκπλήσσουν.
Κάθε μπουκιά αυτού του πολύ διαφορετικού brunch είναι μια υπόσχεση χαράς και απόλαυσης, που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία όταν την ζούμε με ένταση και γεύση. Με αυτές λοιπόν τις τρεις Κυριακές, ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί να ανακαλύψουμε τον κόσμο των ιταλικών γλυκών, ζωντανεύοντας την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα της γαστρονομίας που έχει σημαδέψει όχι μόνο την Ιταλία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Φύγαμε για dolce vita, dolce brunch!
Infos
Athénée
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα 106 71
Κυριακή 13/10, 20/10, 3/11
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.