Θεματα

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί σε Κυριακάτικο brunch στο Athénée… α λα ιταλικά

Με την εμπειρία και τη φαντασία του, απογειώνει την έννοια του brunch, κάνοντάς το όχι μόνο γεύμα, αλλά μια γιορτή

62222-137653.jpg
A.V. Team
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέλιος Παρλιάρος.
© Vaggelis Paterakis

Dolce vita, Dolce brunch: Κυριακάτικα brunch στο Athénée με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. Δίνουμε το γευστικό ραντεβού μας στις 13/10, 20/10, 3/11

Το κυριακάτικο brunch έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε ένα χαλαρό πρωινό με φίλους και οικογένεια. Όταν αυτό το brunch προσφέρεται από τον εθνικό μας chef patisseur, Στέλιο Παρλιάρο, σε ένα θρυλικό γωνιακό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας, το Athénée, η εμπειρία αυτή αποκτά μια νέα διάσταση. Οι τρεις Κυριακές (13/10,20/10,3/11) με θέμα τα ιταλικά γλυκά υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας, προσφέροντας όχι μόνο γεύσεις αλλά και την κουλτούρα του dolce far niente, τη φιλοσοφία της απόλαυσης της ζωής και της χαλάρωσης. 

Η ιταλική γαστρονομία είναι γνωστή για την αριστοτεχνία της στη ζαχαροπλαστική, με γλυκά που προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και ξυπνούν αναμνήσεις. Οι δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου, με την τεχνική του, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών, μετατρέπουν τα γλυκά του σε αληθινά έργα τέχνης, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που ξεπερνά την απλή κατανάλωση και γίνεται ένα γαστρονομικό ταξίδι.

Γλυκό του Στέλιου Παρλιάρου
Γλυκιά δημιουργία του Στέλιου Παρλιάρου για το περιοδικό μίξερ
Γλυκό του Στέλιου Παρλιάρου
Γλυκιά δημιουργία του Στέλιου Παρλιάρου για το περιοδικό μίξερ

Παράλληλα, η γαστρονομική προσέγγιση του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, που επιμελείται τα νέα πιάτα brunch και lunch του Athénée, συμπληρώνει τέλεια αυτή την εμπειρία. Οι καινοτόμες γεύσεις του, συνδυασμένες με εξαιρετική πρώτη ύλη, δημιουργούν πιάτα που εκπλήσσουν.

Κάθε μπουκιά αυτού του πολύ διαφορετικού brunch είναι μια υπόσχεση χαράς και απόλαυσης, που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία όταν την ζούμε με ένταση και γεύση. Με αυτές λοιπόν τις τρεις Κυριακές, ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί να ανακαλύψουμε τον κόσμο των ιταλικών γλυκών, ζωντανεύοντας την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα της γαστρονομίας που έχει σημαδέψει όχι μόνο την Ιταλία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Φύγαμε για dolce vita, dolce brunch!

Infos

Athénée
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα 106 71
Κυριακή 13/10, 20/10, 3/11

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.