13 στέκια για εσένα που δεν ζεις χωρίς γλυκό

Εκλεκτή: Γλυκά που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια

Ένα μικρό ζαχαροπλαστείο με μεγάλο πάθος για τα γλυκά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Εκλεκτή στο Παγκράτι είναι ένα ζαχαροπλαστείο με φοβερά γλυκά

Στην Εκλεκτή, όπως λένε, το πιο όμορφο σχόλιο που ακούν από όσους δοκιμάζουν τα γλυκά τους, είναι: «Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια». Και κάθε φορά που το ακούν, ξέρουν ότι ακολουθούν τον σωστό δρόμο. Εδώ, με αγάπη και αφοσίωση, χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και φτιάχνουν κρέμες, σοκολάτες και παντεσπάνια, με υπομονή, μέρα και νύχτα, για να διασφαλίσουν ότι κάθε γλυκό που φτάνει στα χέρια μας αξίζει μέχρι την τελευταία μπουκιά.

Το ζαχαροπλαστείο, ένα μικρό γωνιακό μαγαζάκι στην καρδιά του Παγκρατίου, θυμίζει μια άλλη εποχή της Αθήνας. Με τη ζεστή του ατμόσφαιρα και τα αρώματα των γλυκών, σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο. Το εκμέκ, η τριλογία σοκολάτας, το τιραμισού, η πορτοκαλόπιτα και τα brownies αποτελούν γλυκά που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και έχουν καθιερώσει την Εκλεκτή στη μικρή γειτονιά. Παράλληλα, ετοιμάζουν πάνω από δέκα γεύσεις παγωτού, φτιαγμένο χειροποίητα, με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως το καϊμάκι, το φιστίκι, το μπισκότο και τα σορμπέ φρούτων, που ξεχωρίζουν.

Πέρα από τα γλυκά, σας περιμένουν και αλμυρές νοστιμιές, μαζί με δροσιστικά ροφήματα για κάθε στιγμή της ημέρας. Η Εκλεκτή δεν είναι απλώς ένα ζαχαροπλαστείο. Είναι μια ομάδα ανθρώπων, μια μικρή οικογένεια που μοιράζεται την ίδια αγάπη και πάθος για αυτό που προσφέρει.

www.eklekti.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου