13 στέκια για εσένα που δεν ζεις χωρίς γλυκό

Mr. Tony: Όχι απλά donuts

Σιροπιαστά, κριτσίνια, κέικ, μάφινς και κεράσματα είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που ξεκινούν από το Λαζοχώρι Βέροιας και διανέμονται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mr. Tony
Mr. Tony
Mr. Tony
Mr. Tony
  • Λαζοχώρι Βέροιας
  • 2331024032, 2331027933
  • Mr Tony

Με τη Mr. Tony, η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο γλυκιά

Μπορεί το 1993 να φαντάζει κοντά, αλλά έχουν ήδη περάσει 31 χρόνια από όταν η Mr. Tony ξεκίνησε να παράγει τα γνωστά της donuts. Με την πάροδο των χρόνων προστέθηκαν πολλά ακόμα γλυκά κι αρτοσκευάσματα. Σιροπιαστά, κριτσίνια, κέικ, μάφινς και κεράσματα είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που ξεκινούν από το Λαζοχώρι Βέροιας και διανέμονται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, με σκοπό να κλέψουν καρδιές! Γιατί, πέρα από τη σούπερ αφράτη γευστική βάση τους, τα donuts της Mr. Tony σου δίνουν πολλές επιλογές για να «πειραματιστείς» ελεύθερα με ό,τι επικάλυψη θες.

Σοκολάτα, άχνη, μπανάνα, φράουλα είναι μόνο μερικές από τις πιθανές γεύσεις που έχεις για να διαλέξεις. Γεύσεις που συνδυάζονται άψογα με τη γέμιση πραλίνας ή μαρμελάδας που τις συνοδεύει στο εσωτερικό. Το κοινό το ζητά, η Mr. Tony το πραγματοποιεί. Μια μεγάλη ποικιλία σε επιμέρους γλυκά ήταν ένα από τα αιτήματα που «ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη». Για τις ανάγκες που δημιούργησε ο μεγαλύτερος όγκος παραγωγής, η εταιρεία, ήδη από το 2010, μεταφέρθηκε σε έναν πιο εκσυγχρονισμένο χώρο, κατάλληλο να μπει δυναμικά στην ανταγωνιστική αγορά της χονδρικής πώλησης. Είκοσι, πλέον, οχήματα χρησιμοποιούνται για την καθημερινή και άμεση διανομή των προϊόντων, σε όλη σχεδόν τη χώρα. Με τη Mr. Tony, η καθημερινότητα γίνεται λίγο πιο γλυκιά. Βρες την εταιρεία στα social media και πάρε μια γεύση από τα προϊόντα της.

Extra tip: Ρωτήστε σε ποια σημεία θα βρείτε τα υπέροχα donuts της Mr. Tony και όλα τα προϊόντα

www.mrtony.gr
info@mrtony.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου