13 στέκια για εσένα που δεν ζεις χωρίς γλυκό

Μελιστάλακτο: Το ζαχαροπλαστείο που θα αγαπήσεις στον Πειραιά

Μιλφέιγ που φτιάχνεται μπροστά σου, καυτό γαλακτομπούρεκο και λαχταριστά σοκολατάκια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μελιστάλακτο
Μελιστάλακτο
Μελιστάλακτο
Μελιστάλακτο

Μελιστάλακτο: το ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά με τα ολόφρεσκα γλυκά

Στον Πειραιά, το ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο υπόσχεται να σε ταξιδέψει στον κόσμο των αυθεντικών γλυκών με γεύσεις που θα σε μαγέψουν. Με έμφαση στις χειροποίητες παρασκευές και τα αγνά, φρέσκα υλικά, η pastry chef Αγγελίνα Μαρτίνου, απόφοιτος της Le Monde, δημιουργεί καθημερινά γλυκά που φτιάχνονται από την αρχή, χωρίς έτοιμα μείγματα ή πρόσθετα.

Το highlight είναι το περίφημο μιλφέιγ, που φτιάχνεται μπροστά σου για ακόμα πιο φρέσκια και λαχταριστή γεύση. Με αέρινη σφολιάτα και βελούδινη κρέμα, είτε το δοκιμάσεις στην κλασική του εκδοχή είτε με σοκολάτα ή φράουλες, η απόλαυση είναι εγγυημένη. Για τους πιο απαιτητικούς, η παγωτένια παραλλαγή με καραμελωμένο φουντούκι και τρίμμα καραμέλας προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία που αξίζει να ανακαλύψεις!

Εξίσου δημοφιλές είναι το γαλακτομπούρεκο, που σερβίρεται πάντα ζεστό, με χειροποίητο φύλλο, φρέσκο βούτυρο και πλούσια, κρεμώδη γεύση. Αποτελεί έναν από τα best seller του καταστήματος και είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των παραδοσιακών γλυκών. Τα αρώματα και οι υφές του θα σε κερδίσουν από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Στο Μελιστάλακτο θα βρεις επίσης λαχταριστά σοκολατάκια, τρουφάκια και γαλλικά μακαρόν, ενώ το ανοιχτό εργαστήριο σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις από κοντά τη διαδικασία παρασκευής. Εδώ δημιουργούνται φαντασμαγορικές 3D τούρτες για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σου, με την ίδια αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι παραδοσιακές συνταγές, όπως τα μπακλαβαδάκια, και τα γλυκά με στέβια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο – ακόμα και για όσους θέλουν να προσέχουν τη διατροφή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου