13 στέκια για εσένα που δεν ζεις χωρίς γλυκό

Koukouvaya: Το γλυκοπωλείο όπως πρέπει να είναι

Ήρθε από τα Χανιά και μας γλυκαίνει τη ζωή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το σύνθημα που έφτασε από τα Χανιά και στο στόμα των Αθηναίων είναι «πάμε για Ζουμερό» στην Koukouvaya

Η Koukouvaya, τo old school, κλασικό γλυκοπωλείο με τη μεγάλη ιστορία στα Χανιά, που ήρθε και στην Αθήνα από το 2021 και μας έχει γλυκάνει τη ζωή! Εδώ, στον όμορφο πεζόδρομο της Σκουζέ, στον φωτεινό και περιποιημένο χώρο του μέσα ή έξω, θα απολαύσεις παραδοσιακά γλυκά σε ένα πιο μοντέρνο ύφος, με καθαρές γεύσεις, ολόφρεσκα, φτιαγμένα πάντα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

Το σύνθημα που έφτασε από τα Χανιά και στο στόμα των Αθηναίων είναι «πάμε για Ζουμερό», που θα σου θυμίσει ένα αφράτο κέικ σοκολάτας (σκέτο, με παγωτό ή σαντιγί), ενώ τη δική τους ιστορία γράφουν τα φοβερά τσιζκέικ, σε έξι εκδοχές. Αν δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, ξεκίνα με το απίστευτο τσιζκέικ Koukouvaya, με Nutella, τριμμένο μπισκότο Oreo και μαρμελάδα φράουλα!

Να θυμάσαι ότι εδώ τα γλυκά είναι γενναιόδωρα και πολλά από αυτά στη λογική του sharing, να τα μοιραζόμαστε με τους φίλους μας δηλαδή, αλλά και ότι θα βρεις γεύσεις που δεν θα συναντήσεις αλλού, σαν το μοναδικό Igloo με κρέμα καραμέλας και βανίλιας και στην κορυφή τριμμένο, καραμελωμένο αμύγδαλο και σιρόπι σοκολάτας.

Αυτά για να πάρεις μια ιδέα, γιατί ένα τέτοιο γλυκοπωλείο πρέπει να επισκεφθείς από κοντά (ρώτα και για το γλυκό της Ερασμίας αλλά και της Μερόπης, εμπνευσμένα από συνταγές θείων των παιδιών εδώ). Αλλά και στο σπίτι ή στο γραφείο να τα λιγουρευτείς, θα σου έρθουν με Wolt και Efood. Καθημερινά 10.00 με 24.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου