13 στέκια για εσένα που δεν ζεις χωρίς γλυκό

Sovolos, ο πιο γλυκός σου προορισμός!

Εδώ που μοσχοβολάει ο τόπος όλος, θα βρείτε χίλιες δυο νοστιμιές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Σόβολος της Καλλιθέας είναι το πιο γλυκό σου στέκι

Περπατούσα στην οδό Δαβάκη στην Καλλιθέα και ξάφνου μια μυρωδιά με μαγνήτισε. Μπήκα μέσα και ένιωσα να βρίσκομαι στον παράδεισο. Στον πιο γλυκό παράδεισο!

Καθώς κοιτούσα τις προθήκες, ένας ευγενέστατος υπάλληλος με ρώτησε: «Τι θα θέλατε; Μια σοκολατόπιτα; Μήπως μια πορτοκαλόπιτα ή ένα γαλακτομπούρεκο;». Μη σας τα πολυλέω, τα δοκίμασα όλα, σε διαφορετικές ημέρες βέβαια, και ήταν όλα τους τέλεια. Έκτοτε, ο Σόβολος της Καλλιθέας είναι το πιο γλυκό μου στέκι. Λειτουργεί από το 2022 και την ίδια κιόλας χρονιά πήρε βραβείο στα Interior και Bakery Awards. Έτσι είναι... το μεράκι επιβραβεύεται και στα καταστήματα Σόβολος τα πάντα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά στα εργαστήριά τους, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, κρατώντας, μάλιστα, τις τιμές σε επίπεδα value for money.

Εδώ, λοιπόν, που μοσχοβολάει ο τόπος όλος, θα βρείτε χίλιες δυο νοστιμιές, για το σπίτι ή για το πιο γλυκό δώρο στους αγαπημένους σας. Λαχταριστά σιροπιαστά, αλλά και φοβερά τυλιχτά κεράσματα. Κι αν πάλι αγαπάτε τις πάστες, όπως εγώ, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία με εξαιρετικές γεύσεις, σαν την Evelyn, τη Selena, την παραδοσιακή Serano που μοιάζει να σου μιλάει και να σου λέει «φάε με, φάε με, φάε με!». Και μαζί με όλα αυτά, ανεπανάληπτο προφιτερόλ γάλακτος και υγείας, σε οικογενειακό μέγεθος, που το βάζεις στη μέση και δεν μένει τίποτα!

Extra tip: Δίπλα σε όλα αυτά τα εκπληκτικά γλυκά θα βρείτε καθημερινά φρέσκο ψωμί και αρτοσκευάσματα, τέλειο καφέ, πεντανόστιμα σάντουιτς και άλλα πολλά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου