Θεματα

Ταξίδι στην Κούβα!

Μια Fiesta Cubana έρχεται στα TGI Fridays™

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87011-175291.jpg

Οι μύθοι γύρω από την Κούβα δεν έχουν τελειωμό: οι μουσικές, το ποτό, το απίστευτο φαγητό. Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες και σε όλους μας έχει δημιουργηθεί η επιθυμία (έστω και ανείπωτη) να ταξιδέψουμε μια μέρα προς τα εκεί. Ε, λοιπόν αυτή η μέρα ήρθε και δεν είναι μόνο μέρα, αλλά εβδομάδες ολόκληρες.

Η Fiesta Cubana, είναι μια μεγάλη γιορτή που στήνουν τα TGI Fridays™ από τώρα μέχρι τις 2 Μαρτίου. Σε αυτή την όμορφη «fiesta» με άρωμα Κούβας, θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια αυθεντική γεύση από το μυθικό νησί και να ζήσουμε για λίγο στους ξέφρενους ρυθμούς του.

n

Εννοείται ότι σε μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί το ποτό. Τα TGI Fridays το γνωρίζουν και προτείνουν τρία νέα εξωτικά cocktail με ρούμι Havana Club. To Old Cuban, με συνδυασμό από Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo 7 Años, φρέσκο lime, φύλλα μέντας, Tabasco, σιρόπι passion fruit και Prosecco είναι δροσερό και παθιασμένο. Αν όμως αγαπάς το Daiquiri, αυτό που θα σε ενθουσιάσει είναι το Pumpkin Daiquiri, με Havana Club Añejo 3 Años, πουρέ κολοκύθας και χυμό από φρέσκο lime. Τέλος, αν είσαι λάτρης του κλασικού, οι Bartenders των Fridays προτείνουν Ultimate Zombie με ένα Fridays twist! Havana Club Añejo 3 Años, Havana Club Añejo Reserva και Αpricot Βrandy με χυμoύς από εξωτικά φρούτα, λίγες σταγόνες αρωματικά bitters και πουρέ μάνγκο. Σερβίρεται σε εντυπωσιακό Tiki ποτήρι.

image

Γνώρισε από κοντά τις γεύσεις της Κούβας συνδυάζοντας το ποτό σου με τα Cuban Corn Fritters, παραδοσιακές κουβανέζικες τηγανίτες από καλαμπόκι που σερβίρονται με σπιτική salsa, ή το λαχταριστό Cuban Sandwich με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, καπνιστό ζαμπόν και λιωμένο τυρί swiss, καθώς και τη Mini Picadillo Quesadilla με σπιτική salsa, ιδανική για τους εραστές των έντονων γεύσεων.

Και επειδή τις Απόκριες η διάθεση και η αδρεναλίνη ανεβαίνουν, ετοιμάσου για τα πιο ανατρεπτικά, ξέφρενα, κουβανέζικα πάρτι που διοργανώνουν τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα Salsa Sinners. Στις 5/2 (Γλυφάδα), στις 6/2 (Αμπελόκηποι) και στις 19/2 (Κηφισιά), θα μυηθείς με μοναδικό τρόπο στα μυστικά της κουβανέζικης κουλτούρας.

n

Όσο για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 22/2, είμαστε όλοι καλεσμένοι στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ στα Fridays Κολωνακίου! Άφησε τη latin μουσική να σε παρασύρει, ακολούθησε τα βήματα των Salsa Sinners και ετοιμάσου για πολύ χορό!

*Για ακόμα περισσότερες προτάσεις για φαγητό και ποτό, ακολούθησε τα TGI Fridays στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, εκεί όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή! #TGIF #fiestacubana 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.