20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Ubuntu: All day σημείο συνάντησης στο Θησείο

Έλα για τον καφέ, μείνε για την ενέργεια, γίνε μέρος αυτής της μοναδικής κοινότητας!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ubuntu: αγαπημένο στέκι για καφέ και λιχουδιές στο Θησείο

Στην καρδιά του Θησείου, αυτό το specialty coffeeshop είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης. Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, ο χώρος πλημμυρίζει φως, χρώμα και θετική ενέργεια, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για καφέ και χαλαρή κουβέντα.

Εδώ, ο καφές τους είναι αληθινή εμπειρία! Επιλέγουν τις ποικιλίες τους από το πιο δυνατό ελληνικό roastery, το Handpickers, που διακρίνεται για την ποιότητα και τις μονοποικιλιακές επιλογές του. Κάθε εβδομάδα μια διαφορετική γεύση σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Ο Χρήστος και ο Νίκος, πάντα με χαμόγελο, φροντίζουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από έναν απλό καφέ – μια εμπειρία που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Και όταν έρθει η ώρα για κάτι νόστιμο, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε: vegan babka με ταχίνι και cranberry, vegan cinnamon rolls που λιώνουν στο στόμα, αλλά και χειροποίητα σαντουιτσάκια φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και εκλεκτά υλικά. Όλα είναι φτιαγμένα με αγάπη, για να απογειώσουν την απόλαυση του καφέ σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον μοναδικό καφέ που ετοιμάζουν αποκλειστικά για το Coffee Festival. Ένα χαρμάνι που δεν έχει ξανακυκλοφορήσει! Έλα για τον καφέ, μείνε για την ενέργεια, γίνε μέρος αυτής της μοναδικής κοινότητας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου