20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

In Love Again: Γλυκές απολαύσεις από το πρωί

Ξυπνά γλυκά τις αισθήσεις με τις απίστευτες δημιουργίες του

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το In Love Again, ένα project του Θάνου Προυναρού, στον αγαπημένο πεζόδρομο της Κλειτίου, που είναι το αδερφάκι του θρυλικού Baba au Rum, είναι το στέκι που ξυπνά γλυκά τις αισθήσεις από το πρωί με τις απίστευτες δημιουργίες του. Ένα φλιτζάνι specialty καφέ συνδυάζεται τέλεια με ένα κομμάτι φρέσκου κέικ ημέρας, αποδεικνύοντας ότι το γλυκό μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για πρωινό. H pastry chef, Φάνια Ανδρεάδη, και η vegan pastry chef, Κατερίνα Θωμαΐδη, φροντίζουν να ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία, είτε είσαι λάτρης του κλασικού είτε αναζητάς κάτι πιο σύγχρονο και vegan.

Η vegan ειδικός στα γλυκά, Κατερίνα, έχει δημιουργήσει τη διάσημη τάρτα μήλου με κρέμα yuzu, η οποία είναι ακαταμάχητη. Δοκίμασε επίσης το Delicious Sour, εμπνευσμένο από το διάσημο cocktail του Baba au Rum, με crumble πορτοκαλιού, compote ροδάκινου και μους λευκής σοκολάτας, ένα γλυκό που δεν μπορείς να του αντισταθείς. Ακόμα, η Strawberry stracciatella με βιολογική αγαύη, χωρίς γλουτένη, είναι η τέλεια επιλογή για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στη γεύση.

Από τη φαρέτρα της Φένιας, ξεχωρίζει η πεντανόστιμη τάρτα περγαμόντο με ναμελάκα γιαουρτιού, μια εξαιρετική επιλογή για το πρωινό σου. Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, τα Cubes με αφράτη μους σοκολάτας, μαρμελάδα βατόμουρο και καραμέλα βουτύρου σίγουρα θα σε κερδίσουν. Το εμπνευσμένο από το Tiki παστάκι με passion fruit, μάνγκο και ξηρούς καρπούς σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς, ενώ το διάσημο προφιτερόλ σε ποτήρι είναι από αυτά που θα θέλεις να δοκιμάσεις ξανά και ξανά!

Extra Info: Αν είσαι του αλμυρού θα γευτείς και εξαιρετικές τάρτες και πίτες ημέρας με αγνά υλικά και αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου