Θεματα

Earth Coffee: Ιδιαίτεροι καφέδες και εξοπλισμός που θα απογειώσουν την εμπειρία καφέ

Ένα brand που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου organic καφέδων

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Earth Coffee μπορεί κάποιος home barista να προμηθευτεί ιδιαίτερους καφέδες και εξοπλισμό που θα απογειώσει την εμπειρία καφέ στο σπίτι

Αγαπάτε τον καφέ τόσο πολύ, που συνεχώς ψάχνεστε για νέες γεύσεις, όχι μόνο έξω αλλά και μέσα στο σπίτι σας, εντυπωσιάζοντας γνωστούς και φίλους! Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον Earth Coffee, ένα brand που δημιουργήθηκε από την ανάγκη της αγοράς για υψηλού επιπέδου organic καφέδων.

Πίσω από το project βρίσκεται ο καταξιωμένος Έλληνας coffee roaster, Παναγιώτης Βόγιοβιτς, πιστοποιημένος Q Arabica Grader και κάτοχος του SCA Coffee Diploma, αλλά και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον. Γι’ αυτό, άλλωστε, επιδιώκει να προμηθεύεται καφέδες από sustainable φάρμες και χρησιμοποιεί συσκευασίες πλήρως ανακυκλώσιμες, καθώς και βιοδιασπώμενες κάψουλες για μηχανές Nespresso.

Μέσα από το εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα earthcoffeeco.shop μπορεί κάποιος home barista να προμηθευτεί ιδιαίτερους καφέδες και εξοπλισμό που θα απογειώσει την εμπειρία καφέ στο σπίτι! Επίσης, με την εγγραφή στο newsletter ο επισκέπτης κερδίζει 10% έκπτωση στην πρώτη του παραγγελία.

Σημειώστε ακόμη ότι με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας καφέ, η Earth Coffee θα διαθέσει όλους τους καφέδες του καταστήματος με 20% έκπτωση – η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι, χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να εισάγει κάποιο κουπόνι ή κωδικό. Μη χάσετε, τέλος, τα μοναδικά signature blends σε κάψουλες για μηχανές Nespresso, που είναι μια εντελώς νέα εμπειρία.

Extra tip: Next day delivery για τους περισσότερους προορισμούς εντός Ελλάδος και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €40.

INFO
2741022201
www.earthcoffeeco.shop
Facebook earthcoffeeco
Instagram earthcoffeeco