Θεματα

Handpickers Coffee Roasters: Η τέχνη του καφέ από τη γη μέχρι το φλιτζάνι σου

Δεν είναι απλώς ένα ακόμη διαδικτυακό μαγαζί από όπου μπορείς να προμηθευτείς εκλεκτό καφέ για το σπίτι. Έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Handpickers Coffee Roasters, η δέσμευσή τους εκτείνεται πέρα από την προσφορά καφέ υψηλής ποιότητας. 

Δεν είναι απλώς ένα ακόμη διαδικτυακό μαγαζί από όπου μπορείς να προμηθευτείς εκλεκτό καφέ για το σπίτι. Το Handpickers έχει ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω. Ξεκινάει από το ίδιο του το όνομα, που σημαίνει «εκείνοι που μαζεύουν τη συγκομιδή με τα χέρια τους», και φτάνει μέχρι την τελευταία τέλεια γουλιά καφέ που θα απολαύσεις στην κούπα σου. Από το 2017 οι άνθρωποι αυτού του ιδιαίτερου και αγαπημένου για τους λάτρεις του καφέ brand προμηθεύουν τον κόσμο με μια πρώτη ύλη επιλεγμένη κόκκο κόκκο στην κυριολεξία! Συνεργάζονται αποκλειστικά με μικρούς τοπικούς παραγωγούς, προωθώντας στην πραγματικότητα μια σειρά από best practices στην παραγωγή του καφέ. Τα χαρμάνια της ετικέτας Handpickers είναι 100% Arabica και ο σκοπός κάθε επιλογής είναι να αναδείξει την τέχνη του καφέ.

Ο καφές φτάνει στην Ελλάδα σαν άψητος καφές και το καβούρδισμά του γίνεται με τεχνολογία αιχμής στο εργαστήριο των Handpickers. Στο επόμενο στάδιο οι καβουρδισμένοι κόκκοι ξεδιαλέγονται ένας ένας και μόνο όσοι πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας θα φτάσουν συσκευασμένοι στον τελικό καταναλωτή. Κάθε εβδομάδα μάλιστα η ομάδα του Handpickers διοργανώνει γευσιγνωσίες με σκοπό να τσεκάρει κάθε παρτίδα καβουρδίσματος για την αρτιότητά της, πριν βγει στα φώτα της δημοσιότητας για να φτάσει στο φλιτζάνι σου. Με απλά λόγια, ό,τι καφέ επιλέξεις από τις ποικιλίες του Handpickers, σε κόκκους, αλεσμένο ή σε κάψουλα, θα είναι ο πιο εκλεκτός, αρωματικός και φινετσάτος καφές που θα έχεις γευτεί στη ζωή σου!

Όμως η τέχνη του καφέ δεν είναι μόνο η πρώτη ύλη, για αυτό και στο Handpickers θα βρεις ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ένας barista με τα όλα του. Εξοπλισμό για το σπίτι, είτε πρόκειται για μηχανή αλέσματος είτε για καφετιέρα, αλλά και premium μηχανές για επαγγελματική χρήση – άλλωστε ένα μέρος της δραστηριότητας των Handpickers είναι και η προμήθεια των καταστημάτων της εστίασης. Αν όλα τα παραπάνω σε έχουν ψήσει για καφεδάκι εκλεκτό, δεν έχεις παρά να μπεις στην ιστοσελίδα τους και μη διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, είναι εντελώς πρόθυμοι να σε μυήσουν στα μυστικά του τέλειου καφέ!

INFO
Μεταμορφώσεως 59, Καλλιθέα
21094808823
www.handpickerscoffee.gr
Facebook handpickerscoffee
Instagram handpickers_coffee_roaster