Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Pink Dot Cafe: Ο ροζ, αγαπημένος μας κόσμος

Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Pink Dot Cafe: ένα ξεχωριστό all day στέκι στη Θεσσαλονίκη

Ένας χώρος στ’ αλήθεια μαγικός. Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης, με θέα το απέραντο γαλάζιο και με φιλόξενους ανθρώπους, θα βιώσετε μια εμπειρία που μοιάζει φανταστική, αλλά είναι πραγματική: τον παραμυθένιο κόσμο του ροζ.

Εδώ, σε αυτό τον υπέροχο χώρο που ξυπνά αναμνήσεις από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, κάθε στιγμή της ημέρας είναι μοναδική, γιατί το Pink Dot φημίζεται για ένα σωρό πράγματα: για το φοβερό του coffee blend, για τη μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα τσάι, δυναμωτικά smoothies, instagrammable ροφήματα, αλλά και εμπνευσμένα cocktails!

Φυσικά, δεν γίνεται να παραλείψετε μια… επίσκεψη από τον πιο γλυκό μπουφέ που έχετε συναντήσει ποτέ, με τα homemade γλυκά, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά, να είναι τοποθετημένα με τρόπο τέτοιο που θυμίζει ζωγραφιά. Το μενού θα σας προτείνει, επίσης, εξαιρετικές αλμυρές, healthy και vegan επιλογές, από διάφορα σνακ και δροσερές σαλάτες, μέχρι χορταστικά burgers και πεντανόστιμες μακαρονάδες – όλα τους τέλεια.

Να θυμάστε ακόμη ότι το Pink Dot αγαπάει τα πάρτι και τις εκπλήξεις (γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι στα social για να μη χάνετε τίποτα), ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε την πιο παραμυθένια μας εμπειρία, μια γιορτή, τα γενέθλιά μας, οτιδήποτε που θέλουμε να μας μείνει αξέχαστο, σε έναν χώρο που μοιάζει να γεννήθηκε από τα πιο γλυκά μας όνειρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου